AKTUELNO

Nije se nadao ovakom odgovoru!

Upravo je počela emsiija 'Izbor potrčka' sa voditeljom Milanom Miloševićem. Takmičari Elite su komentarisali Pablov budžet, a reč je dobio Lepi Mića:

Šta god mi pričali svaki je rijaliti podeljen na dva tabora. Da li su Kija, Luna, ili Ana Zvezdan, svejedno je. Ja sam ustao i podržao Anitu kada je to bilo vrlo škakljivo. Pravi put je da ne vara svog partnera, da poštuje majku. Na mene se direktno ide, ja stojim iza svake svoje reči. Moj i Matorin odnos ne može da porementi nijedna priča, nikada nisam vređao Matoru i ona to zna. I Anita, i Anđelo i Matora su itekako vezani. Ovo će trajati do kraja, neki su stali na nečiju stranu, neki nisu. Pablo sedi kraj mene pet meseci, a na žurci on je najaktivniji. Momak sa šanka je uvek veseo i raspoložen i sa svima igra i zeza se. Pabl je danas rekao samo ono što nije stigao da kaže prethopdnih pet meseci, on ima svoje mišljenje i ja sve to znam - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle godine je bio gornj ii donji dom, ali smo mi bili mnoo jaki da bi nam se iko suprotstavio. Ako se ta manjina dodvorava Matoroj, ta manjina ima ozbiljan teret na leđima, onda oni imaju teret. To je dodvoravanje i to se iz dana u dan dodvorava sve više ljudima u tom drugom klanu. Najlakše ja da uđeš u klan od 40 ljudi, nego nama. Za mene ništa nije specijalno podela budžeta, normalno je da imaš reakcije. Nije mu za hvaljenje da kažeš izazvao sam reakciju, šta si se upalio. Nije uspešna podela da svi sede i ćute, negde bih bio saglasan sa ovim dleom gde je Bojana rekla kako je počela budžet. Ja sam mu bio poslednji u nizu ljudi o kojima je promenio mišljenje, nakon toga je išao nekako u korak podele. Posle toga je izgubio i pare, da ne idem pojedinačno kako je kome govorio. Ako ja imam ružno mišljenje o Aleksi, ne idem kod njega, da ga koristi, ja mu to ponosno pokazujem, Pablo što se mene lično tiče, on i ja smo imali više nego dobar odnos, ali ovo danas me je užasno iznenadilo. Ovo su većinom dobacivači, ne moraju da sede zajedno, a on je danas pokazao na čijoj je strani - rekoa je Ivan.
Ti si se sada dodvorio Matoroj, to nema poente - rekao je Pablo.
Ja nemam razloga da se dodvorevam Matoroj, nije mi ništa uradila - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo ovaj problem je nastao zbog 1000 dinara koje su Ivanu potrebne zbog kocke - dodala je Žana.
Druže ti si ku*ac na biciklu, molim te, nikoga ne interesuješ, ljaksofonu sa tim zubićima - govorio je Pablo.
Ja te poštujem zbog oca koji je sjajan muzičar - dodao je Ivan.
Otkopčaj to dugmence, dabre - rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.