AKTUELNO

U susret sutrašnjem Danu zaljubljenih, u Beloj kući proglašena je nedelja ljubavi koja će imati spektakularnu završnicu u petak veče, kada će, na oduševljenje gledalaca, biti održana nova, ovaj put ljubavna Elitovizija!

Učesnici "Elite" i ovaj put daće sve od sebe da što jače zasijaju na glamuroznoj Pinkovoj pozornici i pridobiju simpatije članova stručnog žirija, koje produkcija i dalje krije u strogoj tajnosti, kao i novinarskog žirija, ali i miliona gledalaca koji će te noći biti u prilici da za svoje favorite i najbolje nastupe glasaju SMS porukama, ali i na društvenim mrežama.

Poznato je da "Elitovizija" uvek unese nemire među takmičarima, budući da je svima stalo da se pokažu u što boljem svetlu, kao i da se nakon nje danima komentariše na koji način su učesnike ocenjivali i komentarisali članovi stručnog žirija, kome su naklonjeni gledaoci, ko je koliko nagrada osvojio, ko je pokazao sujetu, a ko ne... Hoće li ljubavna "Elitovizija" biti izuzetak ili ne, ostaje da vidimo - ne propustite sjajnu zabavu u petak u 22h na Pinku!

Autor: pink.rs