AKTUELNO

Reper Nenad Aleksić Ša svakodnevno je na meti kritika kako cimera u "Eliti", tako i javnosti zbog svog ponašanja u ljubavnim vezama, pogotovo ljubomornim scenama koje priređuje svojoj aktuelnoj, dvadeset godina mlađoj partnerki, pevačici Mioni Jovanović. Branka Milijančević, najpoznatija srpska striptizeta, koju javnost zna kao Branku Blek Rouz, gostujući u emisiji "Pitam za druga" na RED TV zaključila je da je reperovo ponašanje - psihopatsko.

Četrdesetčetvorogodišnjeg repera Branka smatra nezrelim i kaže da mu ponašanje često podseća na tinejdžere.

Foto: RED TV Printscreen

S obzirom na godine, Ša deluje nezrelo. Čovek u tim godinama, sa tom karijerom se bruka, to je moje mišljenje. Bruka se! Deluje nezrelo, kao neki šiparac, upotrebiću žargon. Mislim da ni deca u pubertetu ne bi imala takvo neko ponašanje, takve izjave... Postupci, mislim, strašno! Odgledala sam jedan klip kada doživljava panične napade zbog bezrazložne ljubomore, to ne priliči ni klincima pubertetlijama, a kamoli njemu. Toliko se iskompromitovao i ranije... Privatno ga ne znam, ali nije smeo ovo sebi da dozvoli - priča Branka, koja smatra da su ovakvo njegovo ponašanje uzrokovale pređašnje traume i ljubavna razočaranja.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je on nesazrela ličnost psihički, nažalost, ili ima neku strašnu traumu od ranije, emotivni hendikep koji ispoljava tako... Takav će uvek biti, u svim vezama, nikada se neće promeniti. Sve je do njega, vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Mislim da je ovo neka teška trauma koju on vuče, posledica emotivnog razočaranja od ranije. Ljudi imaju te neke psihotraume koje vuku godinama, to se obično odražava i u drugim vezama.

Foto: Pink.rs

Branka je, takođe, navela primer koji ukazuje na to da Ša sličan model ponašanja primenjuje i u drugim međuljudskim, a ne isključivo u ljubavnim odnosima.

Gledala sam kada je iz čista mira napao Uroša dok je pušio cigaretu u pušionici, on je vikao:"Pusti me, pušim cigaretu", on ga je napao iz čista mira. Eto vam primer, nevezano za ljubav. To je, po meni, psihopata. Ti, ako si zrela ličnost, šta ćeš da ideš za klincem Urošem, spopadaš ga, maltretiraš... To mi deluje bolesno, psihopatski.

Autor: pink.rs