AKTUELNO

Osamdesetšestogodišnja Ruška Jakić spada u red najpoznatijih dama javne scene koje su obeležile jednu epohu.

Dugogodišnja urednica Politiknog "Bazara", večita Mis lapsus TV Beograd i autorka emisije "Ljubav i moda" koja preko tri decenije uspešno motiviše svoje gledateljke da gledaju na život sa vedrije strane, otkrila je nedavno tajnu svoje dugovečnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zdravstvenu knjižicu nikada ne nosim, jer kad je staviš u novčanik, ti kažeš: "Ne daj Bože da mi za nešto zatreba". Odmah si poslao poruku. Čuveni koverat za crne dane kod mene ne postoji. Kao čuvam pare za crne dane, za lekove, ne! Ja čuvam pare za uživanje. Kod mene postoji koverat na kojem piše za uživanje - izjavila je Ruška Jakić gostujući u jednoj emisiji.

U devetoj deceniji života ne napušta je vedar duh, a ne odustaje ni od svoje životne filozofije. I dalje se pridržava svojih životnih mantri koje su za poslednje tri decenije emitovanja njene autorske emisije postale opšteprihvaćena životna pravila njenih gledateljki. Bogato životno iskustvo ju je naučilo da muškarci dođu i prođu, ali ne treba nikada odustajati od sebe.

Foto: E-Stock

- Najviše volim da pijem svoj kapućino. Imam omiljeni kafić u svom kraju. Najviše volim da ga pijem sa Ruškom Jakić. Sa njom mi je vala najlepše - iskrena je bila Ruška.

Autor: pink.rs