AKTUELNO

Spreman da "popije" kaznu.

Kristina Kockar se poverila Drvetu mudrosti i svojim cimerima da bi volela da se na neki način obeleži petogodišnjica njenog zabavljanja sa Slobom Radanovićem, koji nije bio oduševljen ovom izjavom.

Foto: RTV Pink

Veliki šef je zbog ovoga organizovao suđenje i nakon dugih pregovora i komentara porote, Miljana Kulić je kao sudija donela presudu povodom ovog slučaja.

Troje ili četvoro misli da nije kriv, nijedan zadrugar ne misli da je Kija u pravu, tj. da je Sloba kriv. Sudija je donela odluku da ukoliko večeras bude žurka Sloba mora biti prisutan na istoj, takođe, ukoliko produkcija odluči da pošalje njih dvoje na večeru, Sloba mora ići na večeru. Ukoliko Sloba ne bude ispoštovao Vrhovni sud, dobija novčanu kaznu ili nedeljni honorar - rekla je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Povodom ove presude Sloba kao optuženi je zatražio da prokomentariše ono što je Miljana predložila kao potencijalnu kaznu.

Ovo smatram dobrovoljnim radom, spreman sam da idem u zatvor povodom ovog slučaja. Spreman sam na svaki vid kazne, jer neću ispoštovati presudu - prokomentarisao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: OVO JE ZA NJIH POSEBAN DAN! Zadrugari ČESTITALI jedni drugima PETOMESEČNICU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'