AKTUELNO

Žestok start!

Naredni nastup na Ljubavnoj Elitioviziji bio je nastup Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. Oni će se publici predstaviti pesmom grupe Zana - Jabuke i vino.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo i Anita za večeras su odabrali crnu kombinaciju, a Stanojlovićeva je za ovu priliku odabrala crveni ruž i crvene minđuše. Njih dvoje na sceni delovali su kao jako skladan par, koji odiše ljubavlju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup pogledajte u nastavku.

Usledili su komentari stručnog žirija.

Prvo da pohvalim Milana za trud. Što se tiče vas dvoje, ja sam odmah izvadila bubicu za pevanje. Ne znam ni ja da pevam, tako da verujem da i drugi vade bubice kada i ja zapevam. Jako ste lepi, drago mi je da vas vidim zajedno. Anita, ti nisi lezbijka, drago mi je da si svoje opredeljenje pokazala. Verujem da je razlog lažnoj svadbi deo tvoje mladosti. Ti si strejt devojka, drago mi je da si pošla svojim putem.
Ja stojim pri tome da sam volela i da sam bila zaljubljena. Jovana je ta koja je to otkrila u 23 godini- rekla je Anita.
Ali ti si otkrila, a već si se predomislila. Ne možemo da ti se sviđamo i Bora i ja. Ako ti je bio hir, onda si trebala da kažeš: "Probala sam, ovo je bio moj hir", a ne da se udaješ - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako je lepa pesma, lep izbor. Pozdrav za Matoru, šta si spustila glavu?! Pozdravila te Nadica puno. Znam da će te Anđelo šutnuti (smeh). Anđela znam, ne kažem da nema emocije, prelep su par, potpisujem da će leto biti rastavljenje - rekla je Kija.
Mnogi su govorili da ću je šutnuti posle dve nedelje, imam dovoljno godina da znam šta radim, nema potrebe da izigravam budalo koja će šest meseci da izigrava budalu - odgovorio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: pink.rs