AKTUELNO

Najveća muzička zvezda na našim prostorima, a i šire, pevačica Dragana Mirković otpočela je sa prvim koncertom obeležavajući 40 godina karijere, a u okviru humanitarne turneje koja nosi naziv "Do poslednjeg daha".

Naime, Dragana Mirković je koncert otvorila numerom po kojoj je ova humanitarna turneja i dobila ime, a koja nosi naziv "Do poslednjeg daha", nakon čega je dobila poklon od humanitarne organizacije "Srbi za srbe", s kojom sarađuje u okviru ove turneje, o čemu detaljnije možete pogledati u linku ipod:

Nakon toga, ona je nastavila da niže svoje hitove u kojima su okupljeni posetioci koncerta uživali, a sudeći po krcatoj areni, može se sa sigurnošću reći da je ovo samo jedan od razloga zbog čega je mnogi smatraju najvećom muzičkom zvezdom.

Ali, to nije sve! Ona je za okupljenu publiku zapevala pesmu, za koju mnogi smatraju da je vanvremenski hit iz 1995. godine, koja nosi naziv "Plači zemljo". Oduševila je publiku kada se ogrnula srpskom trobojkom na kojoj su bila podignuta tri prsta.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Video: Pink.rs

Autor: N. Ž.