AKTUELNO

Veče preokreta i duplih kruna!

U toku sinoćnje večeri u Eliti je održana 'Ljubavna elitovizija'. Voditelji u studiju bili su Milan Milošević i Ana Radulović. U bekstejdžu je atmosferu pratila Ivana Šopić. Učesnici su osim muzičkih izvedbi na sceni imali priliku i da izrecituju reči ljubavi koji su posvetili svom partneru, kao i da osete zanimljiv izazov koji im je postavio Veliki šef. Stručni žiri je bio u sastavu Kije Kockar, Tamare Đurić, Bore Santane i Milice Kemez. Oni su imali zadatak da ocenjuju naše kandidate pa je shodno tome dolazilo do najviše sukoba baš između žirija i učesnika.

Foto: Pink.rs

Prvi nastup na Ljubavnoj Elitioviziji bio je nastup Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. Oni će se publici predstaviti pesmom grupe Zana - Jabuke i vino. Usledili su komentari stručnog žirija.

Prvo da pohvalim Milana za trud. Što se tiče vas dvoje, ja sam odmah izvadila bubicu za pevanje. Ne znam ni ja da pevam, tako da verujem da i drugi vade bubice kada i ja zapevam. Jako ste lepi, drago mi je da vas vidim zajedno. Anita, ti nisi lezbijka, drago mi je da si svoje opredeljenje pokazala. Verujem da je razlog lažnoj svadbi deo tvoje mladosti. Ti si strejt devojka, drago mi je da si pošla svojim putem -rekla je Kija.
Ja stojim pri tome da sam volela i da sam bila zaljubljena. Jovana je ta koja je to otkrila u 23 godini- rekla je Anita.
Ali ti si otkrila, a već si se predomislila. Ne možemo da ti se sviđamo i Bora i ja. Ako ti je bio hir, onda si trebala da kažeš: "Probala sam, ovo je bio moj hir", a ne da se udaješ - rekla je Tamara.

Anđelo Ranković krenuo je na zadatak Velikog šefa, te je tom prilikom počeo da jede nešto što i dalje ne zna šta je.

Anita Stanojlović sve vreme je stajala pored njega, a nakon nekoliko kašika i Anita je probala sadržaj iz činije.

Ja mogu sve kad hoću. Ne volim da se takmičim, nemam potrebu da dokazujem kolika sam muškarčina - rekao je Anđelo.

Usledio je nastup Miljane Kulić i Darija Radomirovića. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Mashala - Jelena Karleuša i Milica Pavlović.

Nakon što su završili svoj nastup, oni su pokazali kakav talenat za recitaciju imaju.

E moj Dario, Bog te podario. Da bih bila tvom srcu blizu, čekam DNK analizu. Koliko god imaš sinova, biće i naša prinova. Ako bude devojčica mala, biće Gala. Ako bude muško, zvaćemo ga Duško. Za kraj budi lav, a ne miš, jer te čeka ceo Niš. Ako moji budu protiv naše ljubavi večne, idemo u krajeve srećne. Ako Siki kaže da je izbor loš, prisetiću ga da je Zola živ još - izrecitovala je Miljana.

Tokom recitacije Darijana Radomirović, koju je posvetio Miljani Kulić, Sneža Jovičić je sve vreme negodovala i ljubomorisala na pesmu koju je Miljana dobila.

To je tekst njegove pesme, on to ima na jutjubu. Verujte mi ja to znam. Težak folirant - rekla je Sneža.

Voditelj Milan Milošević i voditeljka Ana Radulović prešli su na komentare stručnog žirija na nastup Miljane Kulić i Darijana Radomirovića, te su reč dali Bori Santani.

Miljana vrhunski izgledaš, podsećaš me na onu Miljanu iz "Zadruge 1". Darijan je isti kao Zola, pokreti isti, sve je isto kao i Zola. Mislim da je to to da ćeš napraviti bajku sebi od života - rekao je Bora.
Na prvi pogled, pitala sam se: "Da li je ovo V.D. Zole?". Miljana je riba u odnosu na njega i na Zolu. Bebica mi se ne dopada, ali o njemu ću posle, super je što si ga elimnisala. Jako je simpatičan, vidi se da je prisutan ovde samo fizički. Postoji jedna narodna umotvorina, može da napravi da ne kažem od čega, šta. Ko je pokušao sa MIljanom tikve da sadi, taj se nije dobro proveo. Bebica je školski primer ulizice i kako muškarac ne treba da izgleda, tako da će ti svaki posle njega biti dobar. On je sebi našao sada pravu ženu. Miljana, činjenica je da si ti Kristifor Kolumbo, kako ti kažeš: "Ti si ušao, da bi izašao". Nemoj da praviš pitu od izmeta. Darijane, imaš pored sebe premiju. Je l' si ti svestan kakvu ženu imaš - rekla je Tamara.
Pominjao si Kušadasi, gledamo se u Alanji. Milan, Miksi, Bora i ja smo bili u "Zadruzi 1", vratila je tu sreću, izgledaš fenomenalno. Iskreno ti govorim. Večeras sam došla zbog tebe i Milana. Žao mi je što nije učestvovao Darijan u pesmi, ali mogu da ti kažem Miksi da ti je on najbolji frajer do sada - rekla je Kija.

Miljana je potom otišla kako bi odradila zadatak Velikog šefa, te je tako popila skoro sve iz čaše, a publika je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Voditeljka Ana Radulović i voditelj Milan Milošević čestitali su rođendan koleginici, voditeljki Ivani Šopić.

Moram da kažem, idealan trenutak je da u 00:00 čestitamo rođendan našoj koleginici Ivani Šopić i da bude srećna, zdrava i nasmejana - rekla je Ana, a Ivana se zahvalila iz bekstajdža, što su svi nagradili gromoglasnim aplauzom.

Usledio je nastup Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Ostrvo tuge - Selme Barjami.

Nakon što su završili izvedbu, Janjuš i Aneli su izrecitovali pesmice koje su iskazale najdublje emocije koje gaje jedno prema drugom.

Zavoliš me najgori, dobićeš me najbolju. Svakom život da koliko može podneti. Nekome sam bila zlo, svakom šta je budio. Bisere je lako, a ti školjku pokupaj zavoleti - kazala je Aneli.
Sada, kako sam čuo kako pevaš i zračić. Bila si sva nekako za mene stvorena. Bila si žena što zna, da ljubav da. Za ovih 167 dana, dokazala si da si žena što zna da iskreno da voli i da vodi ljubav. Dokazala si da ništa nije kako drugi kažu i da lažu. Ti, ti ćeš opet biti moja, ali moja žena - izrecitovao je Janjuš.

Voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević pozvali su najhrabrijeg između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, što je ovoga puta bila Aneli.

Usledili su potom i komentari stručnog žirija.

Volite se, neka crknu dušmani. Pružam ti maksimalnu podršku, pozdravljaju te svi. Aneli, pratimo "Elitu", uvek puštamo vaše snimke. Vaša ljubav, borite se jedno za drugo, žao mi je što Uroš nije sa vama, jer je on deo vas, on je vaš sin - rekao je Bora.
Ti znaš da ja znam kako je biti na bini posle takvih dešavanja. Pesma leči najviše dušu, nemoj da bežiš od pesme i od muzike. Svakako, Aneli prvi put vidim u životu. Bila je dobra, nije nigde pogrešila što se tiče pevanja, meni je bilo sasvim okej, lepa je pesma i sa ukusom je izabrana s obzirom na sve - rekla je Kija.
Janjuše, žali se srcem, nemoj to da te remeti. Ti si veoma hrabar i istrajan i stamenit čovek i tebi ta uloga pristoji, a ujedno si jako duhovit, komičan i sve to zajedno čini jednu celinu. Svaka ti čast! Retko ko može da iznese to na svojim leđima. Mi kao gledaoci nismo primetili da je tebi težak period, a verujem da jeste. Što se tiče Aneli, ti si mi kao osrednja koketa, dopadljiva si, imaš taj univerzalni izraz lica i nije te teško zavoleti. Super je što si se našla tu, pored tebe niko ne može da bude nesrećan, tako mi izgledaš. Samo da te pitam, je l' si ti udata?! - rekla je Tamara.

Usledio je nastup Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Ljubav Fatalna - Ceca.

Nakon što se nastup završio, Miona i Ša su stihovima iskazali šta osećaju jedno prema drugom.

Samo me poljubi i sve ružno oteraj. Pamet mi pomeri i pamer mi pomeraj - istakao je Ša.
Ljubav na prvi pogled, moja srodna duša. Moja sovica nežna, moja sovica luda. Sa tobom ovde sad. Sa tobom uvek i svuda. Sada jasno znam, tvojim imenom se piše ljubav - rekla je Miona.

Voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević dali su reč Kiji Kockar kako bi prokomentarisala nastup Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Neću da komentarišem. Imam pozdrav samo od Nadice, rekla je da gleda i da se smeje koliko mu fali nešto - rekla je Kija.
Je l' ovo što je ona najbolja drugarica tvoje prve žene - pitao je Milan.
Ne komentarišem ga jer sam prošli put i rekla i kada je mog pokojnog oca pominjao, tako da je zaista to, to. Nadica te je pozdravila i rekla ti je da nisi normalan i da se smeje svaki dan - rekla je Kija.
Ša mi je blokovski i urbani tip, komentariše se razlika u godinama, ja je ne vidim, drugo, on ima neku dečačku energiju i lepo mu pristaje ova lepa i mlada devojka. Vi mi delujete zaljubljenije od nekih koji su se kleli u ljubav - rekla je Tamara.

Usledio je nastup Milice Veličković i Borislava Terzića Terze. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Lopov - Indira Radić.

Nakon što su završili svoj nastup, njih dvoje su se potrudili da kroz stihove jedno drugom iskažu svije najdublje emocije, prilikom čega su oduševili sve.

U Elitu ušao je on, odmah sdam ga digla na tron, Zajedno smo preterivali u piću, bar da smo slušali Lepog Miću. Zajedno ćemo na aftere ići, ali ćemo kriterijume za trojke podići. Dozvoili da usta s nama ispira svako, sada moralna načela iskazujemo samo jako - istakla je Milica.
Moj moto je kuvam, čistim i spremam. Moja Milica kohe još da drema - rekao je Terza.

Voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević dali su reč Bori Santani, nakon što je Bora Terzić pokazao da je hrabar i pojeo iz činije skoro sve, kako bi prokomentarisao nastup Bore i Milice Veličković.

Kad vidim naslov Bora i Milica svađa u "Eliti", pitam se kada smo mi bili u "Eliti". Milicu znam dve godine, znam devojku, družili smo se, izlazili smo, laž je sve ono što su pričali i drago mi je da nije pala na onu priču. Ja sada mogu javno da kažem da ništa sa tom devojkom nisam imao - rekao je Bora.
Svašta smo mi prošli, stizala su pitanja, drago mi je što si to rekao - rekao je Terza.
Ja ne idem po afterima niti sam ikada išla, može ona da pretpostavlja. Jesam ostajala u klubovima do kasno, ali sam uvek posle išla kući. Ne volim to, nisam taj tip. Zanima me, kako se to dižu kriterijumi za trojku - rekla je Milica Kemez.

Naredni nastup na večerašnjoj Ljubavnoj Elitoviziji bio je nastup Milene Kačavende i Samira Ramovića koji su se predstavili pesmom Vreme za ljubav, koju u originalu izvode Ceca Ražnatović i Oliver Mandić.

Pozvana u Elitu, da glumim damu bitnu. Od novinara oitanja dobijali, kako smo se u pušione dodirivali. Ljubomorisao si na Terz i Munju, sada te svi po kući pljuju. Na početku prijali su mi zagrljaji tvoji, sad kud koji mili moji - kazala je Milena.
Mnogo toga bih ti šapnuo, ali ne smem. Čersto nežno dodirnuo, ali ne smem ovde. Strastveno poljubio, neću i ne smem ovde. Pogrešno mesto i vreme. Kao što pesma kaže ''Vreme za ljubav istče'', a ja verujem da naše posle Elite tek počinje - kazao je Samir.

Samir Ramović ipak je odlučio da se oproba u izazovu Velikog šefa, te je tako pojeo sve što je u činiji za njih pripremio Veliki šef, a voditelji Milan Milošević i Ana Radulović sve vreme su ga bodrili.

Usledili su potom komentari stručnog žirija.

Milena ima svoj personaliti, ja je poznajem od spolja. Ona je jedan, kako se kaže, beogradski šmeker i mangup, tako se bar priča i ono koliko sam ja uspela da je skapiram. Ništa manje nije duhovita nego napolju, kao kad kaže: "Ma pu*i ka*u bre mornaru". Ima iza sebe tu celu mangupsku ekipu, ne mislim kriminalaca. Ništa manje od nje nisam očekivala. Ne znam koliko neko može da je osvoji muzikom, mada mi se nešto ne uklapa u standarde. Dečko je umeren, odmeren i pristojan. Ne vidim njih dvoje napolju kao par. Jednom sam rekla, nekad gledam "Elitu", po difoltu jer je meni Pink na svim ekranima, a kada Milena priča ja tražim daljinski da vidim šta će da kaže - rekla je Tamara.
Bili ste mi fenomenalni, što se tiče pevanja. Milena, što si me nešto dirala pre nego što si ušla?! Gledam da me je napala u nekom lajvu. Bogougodna si u domu Zeljković. Čula sam kako ga je oduvala, obožavam da slušam. Definitivno si postala komentator broj jedan, priču si ispričala, nema potrebe da se vraćaš na to - pitala je Kija.

Usledio je nastup Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Ime i prezime - Svetlana Ceca Ražnatović.

Odmah nakon šton su otpevale ovu pesmu, Anđela se javno obratila svojoj porodici, koja je stala na put njenoj ljubavi sa Bojanom, te je u suzama odlučila da se obrati najmilijima.

Dragi i poštovani roditelji i poštovani brate. Znam koliko boli sam vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me majko naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši. Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija - istakla je Anđela.

Voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević dali su reč Kiji Kockar, kako bi prokomentarisala nastup Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

Ja sam danas pričala sa mojom mamom o vas dve. Pre toga smo nešto pominjale tu situaciju i ulazak tvoje majke i reči koje ti je uputila. Baš mi je napisala poruku da čeka vas dve da nastupite, ali mi je napisala poruku: "Svaka majka ne mora da podrži svoje dete u životu, ali mora da bude uz njega". Reći svom detetu da neće imati gde da se vrati, nekako mi to nije okej - rekla je Kija.
Za čime žalite vas dve?! Vi ovde oplakujete same sebe. Tvoj problem je što pričaš u njeno ime, vidi se da devojci nije dobro. Možda žena hoće da ti pripreti. Ništa ti nisi pogrešila. Verovatno postoji neka hemija između vas dve, ali ne možeš ti tvojoj mami da objasniš. Moraš da pustiš neko vreme da uradi za tebe. Nema potrebe za ovim "poslednjim govorom", to je revolt jedne majke koja očekuje unuke i nešto drugo od tebe. Možda je ovo posledica zatvorenog prostora, možda je stvarno voliš. Ti si svesno uplovila u ovo, nema ona nikakvu krivicu, a nemaš ni ti. Tebi devojko nije dobro! Ti si potpuno potonula, ti si lepa devojka, ti blistaš. Majka se nijedna nikada nije odrekla svog deteta, ona hoće tebe tim sistemom da odvoji od Bojane, a time pravi kontra efekat, jer si ti tada vezanija za nju jer misliš da ti je ona ostala. Grliš Bojanu onako nemoćno, a ti i dalje imaš istu moć - rekla je Tamara.
Ja sam samo obratila pažnju na te priče koje se govore i ta homofobija, ja se toga grozim, svi znaju da sam za LGBT populaciju i za sve. Pri tome stojim ceo život, a kamoli sada kao javna ličnost. Videla sam ljude kojima su ljudi, koji su suprotnog pola, govorili: "Ako si sa ovom, nećemo biti uz tebe". Anđela, nemoj da potoneš, smatram da tvoja majka treba da malo više razmisli kako treba da ti priđe, sigurna sam da te se neće odreći, ali reči koje su izrečene, nisu okej - rekla je Kija.

Kada je došao red na izazov Velikog šefa, Anđela je odabrala da pokaže da je hrabrija, jer njenu devojku, Bojanu boli stomak, te je to i dokazala popivši sadržaj iz čaše.

Usledio je nastup Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Mora da je ljubav - Mirza Selimović i Ilma Karahmet.

Nakon što se završio muzički deo, njih dvoje su kroz stigove jedno drugom iskazali najdublja osećanja.

U Elitu uđoh sama, ni sama nisam znala kakva me čeka drama - rekla je Tedora.
Bebice, mi se dugo znamo. Plašim se da Miljanu ne praviš od blata. Teodora, mi se znamo. Bili smo jednom u društvu sa Erom - kazao je Bora.
Teodora se seća da se ne seća, a Bora sam sebi uskače u stomak. Ja sam sasvim sigurna na osnovu ovoga što si rekla da je Bora sad rekao istinu i da si se družila sa Erom i njgovim unucima. Bebica i ti meni niste simpatični. Možda mi ti nisi simpatična zbog Bebice, a on zbog Miljane, jer je radio šta je radio - kazala je Tamara.
Ja se ne svađam sa devojkama koje na Ivarsoj rade na žetone. Ti s takvim izgledom, išarama, s takvim ustima kao patka, treba da pogneš glavu i da ne govoriš nešto. Tebi je glava podignuta, jer ne kapiraš šta ti ja govorim. Bebice, tebi je Miljana dala integritet, a ti si veoma nezahvalan. To ne rade dobri momci. Poradi malo na svom ponašanju i nauči svoju devojku kako treba da se ponaša. Stavi malo taj miktofon kod usta, a ne samo kao na kožni da pričaš - kazala je Tamara.

Usledio je nastup Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom "Još ti se nadam" od Saše Kovačevića i Emine Jahović.

Voditelji su potom dali reč Urošu kako bi izrecitaovao Jovani stihove koje je smislio.

Bila si sklona vradžbinama u situaciji dok nisi završila sa mnom u izolaciji, kažem it da ne možeš sa mnom tako lako, jer ja nisam svako. Samo da ti kažem nisi laka riba, ali ja sam, pirat sa Kariba - rekao je Uroš.

Nakon što su Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić otpevali pesmu ''Još ti se nadam'' koju u originalu izvode Emina Jahović i Saša Kovačević, usledili su i komentari žirija.

Jovana, ti si carica. Otkrila si sve preljubnike sa javne scene. Da li imaš nekog novog da mi otkriješ? - upitala je Kija.
To ćemo ti i ja u četiri oka jednog dana - kazala je Jovana.
Jovana, u moje vreme su takve poput tebe su kamenovali. Nije mi jasno da li si faca jer si sa oženjenima bila na jednu noć, ili želiš da se pohvališ što sad imaš Uroša pored sebe, koji ti se dopayda? Nije mi ništa jasno - kazala je Tamara.
Ja sam dala Urošu šansu da bude pored mene, kako bi došao do izražaja - kazala je Jovana.

Usledio je nastup Pabla Milevskog i Slađe Lazić Poršeline. Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Iz daleka - Stefan Đurić Rasta i Nataša Bekvalac.

Pablo i Poršelina izneli su svoju recitaciju.

Pokušaću Blindu da osvojim ja, nije laka riba i to svako zna, trudiću se ja, ukoliko ispališ me, biće: "pa, pa" - rekao je Pablo.
Hoćeš da mi skineš Blindu Pablo, ja sam Slađa Poršelina, cura fina. ništa onda čujemo se tokom leta, ali ne zaboravi da sam ja starleta - rekla je Poršelina.

Usledio je nastup Ivana Marinkovića i Jelene Ilić Marinković. Njih dvoje su se publici, ali i stučnom i novinarskom žiriju predstavili pesmom Olivera Mandića - Odlazim, a volim te.

Voditelji su dali reč Ivanu i Jeleni kako bi izneli svoje recitacije koje su spremili za večerašnju "Elitoviziju"

Često život moj, bio je nemir, sada stvarno, ti si moj svemir. Kada god život nas iskušava, ti si moj borac, a ja tvoja podrška - izrecitaovala je Jelena.
Zaljubih se u tebe, ja na prvi pogled, spetmebar je bio, sećam ga se. Za tvoj prelep pogled, tražio sam dvogled. Trpela si moje pijanstvo i cirku, smuvasmo se ipak, baš za prvu svirku. Od tada prođe par meseci lepih, a onda se dobre ideje ja setih. Da te brzo verim, to je bila sreća. Sagradismo naše gnezdo rukama golim, zato te živote volim - pročitao je Ivan.

Nakon nastupa Jelene Ilić i Ivana Marinkovića koji su otpevali pesmu Olivera Mandića ''Odlazim, a volim te'' , usledili su komentari i stručnog žirija.

Isto kao Vendi. Vašarska škola. Prvo zakrpi pantalone, pa tek onda kreni dalje - istakla je Tamara.
I tebi su morali da cepaju nos da bi nastavili dalje - istakao je Ivan.
Tebe je Miljana učinila poznatim dodatno, jer si važio samo za bivšeg muća Goce Tržan. Obuj čarape, smrde ti noge. Ti govoriš da imaš jedno dete, a imaš ih dvoje - kazala je Tamara.
Ja tebi možda ličim na seljaka,m a ti meni na prodavačicu Palanačke vune - istakao je Ivan.

Usledio je nastup Danijela Dujkovića Munjeza i Stefani Grujić . Ovaj ljubavni par će se publici i žiriju predstaviti pesmom Duck - Pedro.

Voditelji su dali reč Munjezu i Stefani kako bi izneli svoje recitacije koje su spremili za večerašnju "Elitoviziju".

Dao sam ti dušu, srce sam ti dao, ali onda sam us**o. Bio sam pijanac, a sada više ne, je**ga na rijaliti odradilo me. Biće nam dobro, s vremena na vreme, a ja sam siguran da sam zaljubljen u tebe - izrecitovao je Munjez.
Šta da ti pričam, kada sve znaš i nije tajna da mi se sviđaš. Jesen stiže, moja dunjo, ali ja na tebe nisam ljuta Munjo. Bila sam luda i mlada i zaljubila se u tebe, gada. Jeleni košute ljube, a ja ću tebe, bilo šta je bilo, a ko ga je*e - izrecitovala je Stefani.

Nakon što si završili izvedbu pesme ''Pedro'', koju u originalu izvodi grupa Duck, Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić su čuli komentare žirija.

Preslatki ste, kao iz neke španske serije. Super ste baš za kraj - kazala je Milica.
Taj cvet u kosi ti prelepo stoji. Imate lepu energiju. Vidi se da imate zdrav odnos. Svaka čast na lepoti vašeg života. Bolje da ste takvi, nego kao jalova baba Jelena i Ivan alkos bivši - kazala je Tamara.
Tamara, nas dve smo se sprijateljile danas, ali nemoj da prićaš za bilo koga da je jalov, nije u redu. Vas dvoje ste super, svaka čast - kazala je Kija.

Došlo je vreme da se sazna ko je osvojio koju nagradu, prvi na redu bio je instagram. Voditelji Ana Radulović i Milan Milošević otkrili su da su pobednici Instagram glasanja Anđelo Ranković i Anita Stanojlović.

Došlo je vreme i da novinarski žiri daju svoj sud i otkriju kako je publika glasala, te su otkrili koje daju najmanju podršku, a kome maksimalan broj bodova.

Na kraju glasanja novinarskog žirija, Miljana Kulić i Darjan Radumurović su imali najveći broj glasova.

Voditelj Milan Milošević saopštio je da je ljubavni par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš osvojio pobedu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Voditelj Milan Milošević saopštio je da je ljubavni par Anita Stanojlović i Anđelo Ranković osvojio pobedu na društvenoj mreži tiktok.

Voditelji Ana i Milan saopštili su da su odlukom stručnog žirija pobedu na večerašnjoj "Elitoviziji" odneli Miljana i Darijan, te im je voditeljka Ivana Šopić u bekstejdžu dodelila nagrade.

Nakon što su voditelji Milan Milošević i Ana Radulović otkrili ko je odnoo pobedu kada je reč o SMS glasanju, voditeljka Ivana Šopić uručila im je bogate nagrade.

Anita i Anđelo osvojili su sedam dana na Rajskom ostrbu i odmor u spa centru, što im je izmamilo osmeh na licu.

Miljana Kulić i Darijan Radomirović na večerašnjoj ljubavnoj "Elitoviziji" uzelu su duplu krunu, tj. osvojili su najviše glasova odlukom stručnog žirija, ali i novinarskog žirija.

Te tako, njih dvoje uživali su u nagradama, ali zapravo, jedno u drugom i pažnji koju svakodnevno udeljuju u vezi. Naime, Miljana je sela na njega na kauču i sve vreme ga obasipala pažnjom, dok se Darijan topio u njenim zagrljajima, osmehu i svemu što mu je pružila.

Autor: N.Š.