AKTUELNO

Humanost - Do poslednjeg daha!

Nakon prve pesme “Do poslednjeg daha” u Areni je usledilo veliko iznenađenje za sve prisutne a najviše za Draganu koja ništa nije znala. Na bini se pojavio Aleksandar Njegovan, koga Dragana zove mlađim bratom i uručio joj na poklon ikonu kao znak zahvalnosti što je odlučila da turneju u Srbiji povodom 40 godina karijere posveti deci koju pomaže Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, čiji je Dragana veliki prijatelj.

Krajem januara na velikoj pres konferenciji Dragana je najavila da će milion dinara od svakog koncerta usmeriti Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe kao i sav prihod od sponzora što ovu turneju čini najvećom turnejom humanosti u istoriji naših prostora. Ova organizacija do sada je pomogla više od 3.300 porodica sa više od 15.500 dece i važi za najtransparentniju humanitarnu oganizaciju što je Dragani bilo posebno važno.

Foto: Srbi za Srbe

Zahvaljujući podršci kompanije “VODAVODA”, koncert je, osim neverovatnog muzičkog spektakla, postao pozornica izražavanja humanosti i solidarnosti. Podsetimo, “VODAVODA” je prva kompanija koja se priključila turneji humanosti “Do poslednjeg daha” te će, zahvaljujući njima, jedna porodica dobiti novi dom! Izgradnja nove kuće predstavlja ne samo materijalnu podršku, već i simbol nade - ova kuća ćebiti temelj na kojem će se graditi novi život, ispunjen srećom, ljubavlju i nadom – to je prilika za novi početak, mesto gde će porodica pronaći sigurnost i srećniji život.

Foto: Srbi za Srbe

Posetioci koncerta su igrali i pevali na sav glas i uživali u svakoj noti a uz to su imali priliku da se osveže uz specijalno dizajnirane flašice VODAVODE, sa logotipom naše organizacije i brenda turneje humanosti “Do poslednjeg daha”. Prodaja vode na koncertu nije samo bila način da se posetioci osveže, već i prilikada se uključe u humanitarnu akciju. Pod sloganom “Jedna vodica-jedna ciglica”, uz svaku kupljenu flašicu VODAVODE, posetioci koncerta dali su svoj doprinos i pokazali humanost na delu, a prihod će biti upućen našoj organizaciji. Osećaj zajedništva i humanosti obeležio je svaki trenutak koncerta, što je doprinelo pozitivnoj atmosferi i nezaboravnom doživljaju!

Foto: Srbi za Srbe

Autor: Pink.rs