AKTUELNO

Duel Milice Živković iz tima Ane Bekute i Milice Stijepić Ivić koja brani boje tima Cece Ražnatović izazvao je opštu pometnju u „Zvezdama Granda“.

Šest glasova je Milici Stijepić izmaklo za dlaku, a njena duelistkinja uspela je da se izbori za samo tri tastera što znači da će se obe boriti u baražu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod Milice Živković ništa nije bilo dobro, ne znam da li je loš odabir pesme, da li si umorna, vidi se jedno mučenje dok pevaš. Ne izlazi ravan tačan ton, ni vibrato, a o ukrasima da ne pričam. Druga Milica je bolja, ali je ovo tvoje najtanje pojavljivanje do sad - rekla je Marija Šerifović odmah nakon glasanja, a potom je svoj sud dao i Đorđe David.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je kod Cecine kandidatkinje bilo fenomenalno kada ogrebe po onom basu dole u strofi. To je prezentno, to je dikcijski tačno i jako teško otpevati za neke muškarce, a kamoli za žene. Tu si pokazala umeće. Što se Bekutine takmičarke tiče, da li tebi nešto nije u redu sa grlom?- zanimalo je Đorđa, a njen odgovor ga je šokirao.
Ja imam veliku tremu svaki put kad dođem ovde, ja ne znam šta se meni desi- priznala je Milica Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Majko moja, je l’ moguće takvu tremu da imaš?- rekao je roker, a njena koleginica iz duela je potvrdila da je Milica veliki tremaroš i da je to primetila i na tonskoj probi.

Da je odustna na sceni smatrao je i Mili, dok je Cecinoj kandidatkinji zamerio nekoliko stvari što je dovelo do svađe sa Ražnatovićevom.

Strofa u prvoj pesmi je bila jako loša, bila je nekih polufalševa. Kad si otišla gore pukla si iz sve snage, čak i previša za tu pesmu. Nijedna ni druga nije za šest glasova- rekao je Milić.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, njegove reči su veoma izrevoltirale Cecu koja nije uspela da mu ne odbrusi.

Ma kako da ne! Pošto smo onima dali šest glasova, ajde da iskasapimo svako buduće dete! Tvoje slušanje falša i agresivnog pevanja nema veze sa muzikom. To ti je Bosanac sto puta rekao - vikala je Svetlana, a Popović je zahtevao da ugase Milijev mikrofon kako bi Svetlana mogla do kraja da kaže šta želi.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jedino što znaš da kažeš kad nemaš argumenata- pobunio se Mili, a Ceca mu ni tad nije ostala dužna.
Argument ćeš dobiti iste sekunde! Ućuti bre! Prekini čoveče da me prekidaš, da li si čuo za parlamentarno ponašanje u komunikaciji? Tvoje mišljenje nema veze sa životom. Milice, bila si odlična i jesi zaslužila 6 glasova, a njemu na dušu. Ne mogu sa njim da se raspravljam jer ovaj glas je jako skup, vredi i neko ga voli- rekla je Svetlana i Bekutinoj takmičarki poželela da se oslobodi treme.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ni tu nije bio kraj njihovoj raspravi, ali se Saša Popović umešao i otkrio šta je glavni problem između Cece i Milija.

Svetlana, ti nećeš više da uzmeš pesmu od njega i on te stalno bojkotuje, tu je glavni problem- konstatovao je Sale, što se Miliju nije dopalo.
Popoviću, to si rekao deset puta. Ceca peva sto mojih pesama i neće više otpevati nijednu jer je to moja odluka, a njena kakva god da je, slaže se. Za moje pesme se ja pitam i niko osim mene. Ako ja odlučim da dam nekome pesmu okej, ako hoće da uzme hoće, ako neće, ajde ćao - rekao je Mili, a Ceca se sve vreme smejala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca peva sto mojih pesama, uopšte nema smisla da radimo više zajedno. Zašto to potenciraš Saša?- nastavio je Mili.

Naravno, u Cecinu odbranu stala je kuma Violeta i kada je reč o karijeri, ali i o kandidatima.

Ja se stvarno pitam je l’ se ovaj Mili šali i zeza s nama ili stvarno ovako misli? Ne mogu da verujem da misli sve što je rekao i za Cecu, iako u to neću da se mešam, ali i za kandidata. Ova devojka je pevačina za razliku od mnogih koji su dobili 6 glasova- objašnjavala je Violeta dok je Aleksandar tvrdio da ona u svakoj emisiji daje glas Cecinim takmičarima.

Nakon svađa i rasprava svoje mišljenje dala je i Snežana Đurišić i pružila maksimalno podršku i jednoj i drugoj takmikčarki.

Milica Živković ima samo 19 godina i te neke greške mogu i da se oproste s obzirom da je peti krug. Jeste Cecina kandidatkinja bila bolja, ali ne znači da je Živković bila toliko loša- rekla je pevačica, nakon čega je svoje mišljenje dao i Boske.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da se načudim da toliko površno komentarišu i da ne mgu da odvoje šta je to što im se sviđa ili ne sviđa. Kod prve takmičarke mi se sviđa taj narodnjački filing i tvrdim da od nje može da se napravi ako prođeš jedan jako prezentan i lep narodnjački vokal. Cecina kandidatkinja se koncentrisala na strofu, a trebalo je otvoriti refren, a ti si ravna kao auto-put. Popravi te stvari u baražu- poručio je Stojković.

Autor: pink.rs