AKTUELNO

Brojna istaknuta imena s regionalne, ne samo srpske javne scene, "skinulo je kapu" mladoj folk zvezdi Aleksandri Prijović na nezapamćenom uspehu njene koncertne turneje "Od istoka do zapada", tokom koje je više puta zaredom do poslednjeg mesta punila najveće arene i dvorane širom regiona. Ipak, ima i onih sujetnih, ljubomornih, a na tom spisku se, mnogi sad smatraju, našla i Josipa Lisac.

Prija je, naime, pre nekoliko meseci pet puta zaredom napunila arenu u Zagrebu, što nikome pre nje nije pošlo za rukom, nakon čega je turneju nastavila u brojnim gradovima u Hrvatskoj. S druge strane, Josipa Lisac održala je veliki solistički koncert u prestonici Hrvatske, ali ne u areni, već u znatno manjem Domu sportova. Tokom koncerta se, u jednom momentu, obratila publici kojoj je predočila da joj nije mesto u areni u kojoj se sada, navodno, svi dokazuju.

Foto: E-Stock/Stevan Ranković

Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo hteli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu - rekla je Josipa, zbog čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Mnogi su shvatili da je Josipa pozvala direktno Priju i njenu publiku, rekavši:"svi idu u arenu", a u komentarima na društvenim mrežama pišu da se njenih pet teatralnih usklika "O, ne" odnosi na pet rasprodatih arena srpske pevačice.

@leshotok

logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi

♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - Renato

Podsetimo, Josipa je prethodno pozitivno govorila o "fenomenu" Aleksandre Prijović.

Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno - istakla je Josipa tom prilikom.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: pink.rs