AKTUELNO

Đina Džinović ne prestaje da objavljuje provokativne fotografije dok ceo region ne prestaje da priča o razvodu njenih roditelja Meline i Harisa.

Poznato je da Đina nikad nije krila da obožava skupe krpice, tašnice i cipele, a posebno nakit, što je nasledila od svoje majke, koja takođe može da se pohvali zavidnom kolekcijom.

Foto: Instagram.com

Tako se ona sada na Instagramu pohvalila novom tašnom i farmerkama. U pitanju je tašna modnog brenda "botega veneta" od 2.500 evra, dok je za farmerke "mugler" iskeširala skoro 1.000 evra.

Naravno, na jednoj od fotografija koje je podelila na svom storiju, u prvom planu je opet i njen skupoceni nakit, pa se tako sa svojom drugaricom "takmičila" ko ima lepši i skuplji.

Foto: Instagram.com

Iako obe vole brend "kartije", Đina je ovog puta odnela pobedu. A kako i ne bi, kad samo jedna narukvica sa slike košta neverovatnih 47.500 evra, i to ona od žutog zlata i ukrašenih sa 204 dijamanta. Pored nje, ona na ruci nosi i dve iste narukvice brenda “tifani”: jednu od belog zlata sa tirkizom od 6.000 i drugu od žutog zlata od 5.550 evra, odnosno od 11.550 evra. Sve ukupno, Đina je na ovoj provokativnoj fotografiji nosila nakit od 59.000 evra i aksesoare od 3.500 evra.

Autor: N. Ž.