AKTUELNO

Tanja Savić je iza sebe ostavila savršenu godinu, a ono što je verovatno i najlepše što joj se dogodilo jeste što je pronašla novu ljubav.

Naime, pevačica Tanja Savić je u avgustu prošle godine obelodanila vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem i od tog trenutka ona ne krije svoju sreću i zaljubljenost. Pošto je sada na privatnom planu ispunjena, Tanja je odlučila da se malo više posveti svojoj karijeri, koju je zapostavila zbog dece. Pevačica je najavila za ovu godinu koncert u Areni, ali i peti studijski album.Tanja Savić je sada na svom Instagram profilu podelila stihove jedne nove pesme.

Foto: Instagram.com

- "Ja sam odrasla na uspavankama za dečake, u njima princeze nemaju prava na izbore lake", tako glase reči moje nove pesme koja će se naći na mom petom albumu. Jel vam se dopada? - napisala je ona, a ispod posta su se samo nizali komentari pohvale i podrške.

"Lepojko! Toliko se radujem tvojim novim pesmama"; "Nestrpljivo čekamo nove pesme i album, pesma će sigurno biti veliki hit kao i sve ostale", "Ovo će da bude jedan od najvećih hitova", samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Autor: Pink.rs