AKTUELNO

Ljubav cveta!

Popularna grupa “Hurricane“, nakon određenog vremenskog perioda se raspala, te su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, krenule da grade solu karijeru. Ksenija se jedno vreme totalno povukla iz medija, te je bila aktivna veoma malo i na društvenim mrežema, na kojima deli fotografije vezane za posao, a ponekad podeli i neku fotografiju sa dečkom.

Ksenija, je već u srećnoj vezi osam godina sa Nikolom Todorovićem, i mnogi su se na društvenim mrežama oduševili, i prokomentarisali da su veoma skladni i srećni, te su ih pitali i kada će svadba, do koje još nije došlo.

Foto: printscreen

Mnogima nije poznato, ko je on i čime se bavi, jer se Ksenija skoro pa nikada nije pojavila sa njim u javnosti, ali ono što je pevačica otkrila da su oni započeli zajednički život.

Međutim, jedne godine Ksenija je imala trzavice u svojoj ljubavnoj vezi, kada su se oni razišli, te se pisalo da je pevačica uplovila u ljubavnu vezu sa glumcem Pavlom Mensurom, što ona nikada nije ni potvrdila, ni demantovala, ali je odmah nakon toga došlo do pomirenja sa dečkom Nikolom.

Foto: printscreen

Oni sada uživaju u skladnoj vezi, bez trzavica, a da li će uskoro stati na “ludi kamen“ i otići korak dalje, ostaje da vidimo, ali pevačica, kojoj je sada karijera u prvom planu, će sigurno takve vesti podeliti sa svojim pratiocima.

Autor: Pink.rs