AKTUELNO

Ljubav cveta decenijama!

Biljana Jevtić, popularna pevačica gostovala je u emisiji ''Magazin In'' gde je govorila o svim aktuelnim temama žensko-muških odnosa.

U jednom segmentu njoj se pridružio i suprug Aca Ilić. Onu su i ovog puta progovorili o njihovom skladnom braku koji opstaje skoro 40 godina.

Foto: printscreen

Moje srce lome male stvari. Kad vidim da se ona mučio oko nečega, da s eona muči... moram d apomognem da se to reši. Jednim običnim zagrljajem mogu mnogo toga da rešim...to više vredi od bilo čega, rekao je on, a Bilja dodala.
Ja volim kad me drži za ruku, i dan danas mi je to važno i to mi znači, kazala je pevačica.

Foto: printscreen

Ja ne volim toliko to javno da pokazujem... stidljiv sam! Bilja me i kritikuje, ali kad je važno kad su ključne stvari u životu, to držanje za ruku je jako bitno! Zagrljaj takođe, čak bitniji i od poljupca, rekao je Aca, pa podleio sa gledocima jednu interesantnu situaciju kada se njegova supruga naljutila na njega:

Foto: printscreen

Obožavam kafanu. Jednom sam ostao do kasno...znao sam da će se naljutiti i morao sam da se iskupim. Kupio sam joj cveće i sretnem komšiju... odmah me pitao ''Komšija, mora da si nešto zabrljao'' rekao je pevač kroz osmeh.

Foto: printscreen

Autor: Pink.rs