AKTUELNO

Odlučio da promeni život korena!

Alen Islamović, proslavljeni rok pevač u martu će održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu kao samostalni izvođač.

On je ovaj koncert najavio u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'', ali je i progovorio i o nepoznatim detaljima iz svog života.

Pevač je otkrio kako provodi slobodno vreme, šta ga sada ispunjava i koliko mu prija vreme provedeno sa unucima:

Foto: TV Pink Printscreen

Zadnjih godina se povlačim u Bihać... Tamo provodim vreme. Tamo imam teniski klub, igram tenis. Tamo su i moji prijatelji još iz detinjstva. Taj mir u maloj sredini mi odgovara. Bavim se i poljoprivredom. Pogotovo kad pokupim unučiće za neke praznike, moram praviti cirkus, animirati ih... Vodim ih na reku, da skupljaju lešnike, uživaju sa mnom svakako - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen je najavio i veliki jubilej, 50 godina od osnivanja grupe Bijelo Dugme, pa će tim povodom, zajedno sa Goranom Bregovićem napraviti veliki koncerte za pamćenje.

Pitam Gorana za savet... Daje mi dosta dobrih kometara što se tiče mojih samostalnih projekata... šta da promenim, šta da dodam. Bijelo Dugme ove godine proslavlja 50 godina postojanje, razgovarali smo o nekim koncertima. Imamo u planu 50 koncerata za ovaj jubilej. Sigurno će se neki veliki rok koncerti organizovati, dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs