AKTUELNO

Dešavanja u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijaliti formata u regionu, a i šire, u rijalitiju "Elita", svakodnevno pune novinske stupce, te se prepričavaju godinama, a neretko se iz nekih odnosa rode i velike ljubavi iz kojih, svedoci smo, niknu i porodice i brakovi.

S tim u vezi, kako je prethodnu nedelju u "Eliti" obeležila ljubav, ekipa emisije "Premijera Vikend - Specijal" porazgovarala je sa numerologom Stefanom Dragojlovićem, poznatijim kao Stefan numerolog, koji je izneo numerološku analizu najaktuelnijih parova, a sudeći po analizi koju je izneo, kada bi mogli učesnici da je čuju, nekima se ne bi dopala.

Foto: Privatna arhiva

Započeo je sa ljubavnim parom Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem Janjušem, za koje je istakao da imaju sudbinsku povezanost, kao i najveću tendenciju da opstanu i nakon rijalitijia.

S obzirom da Janjuš i Aneli imaju karakter ličnosti kompleksan, oni su idealni za vezu i tu ima emocije, postoji ljubav, oni će i najduže opstati i ostati. Ovo je kombinacija koja u praksi opstaje, oni će finale da dočekaju zajedno. A nakon rijalitija, ipak je Aneli jedna lavica koja je sama sebi na prvom mestu, pa ćemo da vidimo da li će da opstanu, za to ne garantujem. Numerološki broj je broj tri, a to je mešanje trećih ljudi. Imamo Asmina iz njenog života, a i Maju iz njegovog života, trojka pokazuje te ljude okolo koji se mešaju i ukazuje na probleme u komunikaciji. Ako se to prevaziđe, ako Aneli bude spustila loptu i slušala Janjuša, on ima taj egocentrizam naglašen, a Aneli kao lavica to ne voli. Onda tu mođe da dođe do periodičnih problemčića, koji se daju rešiti, jer oni imaju jednu veliku sudbinsku povezanost - rekao je Stefan.

Foto: Pink.rs

BOJANA JE ANĐELIN DEČKO IZ PROŠLOG ŽIVOTA?!

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović često su na meti osuda cimera, a neretko čak imaju i ozbiljne turbulencije, a Stefan numerolog je istakao da sudeći po njihovim "brojkama", Bojana je Anđelin dečko, partner ili srodna duša iz prošlog života: - Vidi kako imaju suprotnost po imenu. Anđela je simbolika anđela, mira, raja, a Bojana, reč je boj, rat. Ona je ratoborna, a ova je sva mila. Imaju taj kontrast po imenima. S druge strane, verovali ili ne, po karmičkoj numerologiji, Bojana je Anđelin dečko ili partner, srodna duša iz prošlog života. Biće jako teško i stresno, a da li će opstati na dalje, to ne može niko da zna, ali najverovatnije opstaju do kraja rijalitija. Imaju taj kod koji ukazuju najčešće na šta god, kako god, drže se jedna druge - istakao je numerolog.

Foto: Pink.rs

Kako gledaoci vole da kažu, jedan od najskladnijih parova u "Eliti", Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, prema numerologiji, nemaju nikakvu povezanost, te je tom prilikom Stefan istakao da kada se završi rijaliti, izbledeće jedno drugom u sećanju i neće postojati kao ljubavni par.

Anđelo i Anita, ovo je prva kombinacija koja nema nikakvu povezanost i tendenciju da opstane. Prvo, karakterno su različiti, Anđelo ima aspekat osobe koja je jako proračunata, Anita koja je promenljiva, njoj da date dve osobe na papiru ona ih neće sačuvati i ona je devojka od trenutka. Ne da nemaju povezanost, nego nemaju ni sličnosti ni u ponašanju ni u karakteru, sem što su estetski lepi. Oni će da izblede jedno drugom u sećanju, kako se završi rijaliti, tako neće ni oni postojati - rekao je on.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Reper Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svoj odnos smatraju veoma idelnim, dok s druge strane, imaju česte sukobe i svađe zbog ljubomore koji polako poprimaju epske razmere. Kako kaže Stefan, njihov numerološki aspekt govori da oni neće moći da budu zajedno, kao i da Ša, kako kažu "brojke", ne može da opstane dugo u zajednici.

Miona i Ša, teška priča. On ima prokletstvo Venere, ne može nikada da opstane u zajednici, braku dugo, zato što on karmički vuče neke stvari koje nije razrešio, a Miona je numerološki broj četiri koji simbolizuje karmu i pada mu na tu prokletu Veneru. Znači, zaljubiće se u njega, neće moći da budu zajedno. Imaju puno dvojki, znači da će se puno mešati njena porodica. Ona je rođena 1.1., a on 11., ima puno tih jedinica koje se preklapaju, imaju taj momenat isterivanja pravde. Karmička veza jeste u prevodu rok trajanja, tako da neće opstati zajedno - otkrio je Stefan numerolog.

Foto: E-Stock, Pink. rs

Miljana Kulić jednom prilikom, neposredno pre nego što je uplovila u ljubavnu vezu sa Darijanom Radomirovićem, otkrila mu je da joj je numerolog rekao da će se zaljubiti u rijalitiju u čoveka čije ime počinje na slovo "D", što je ovoga puta bio slučaj. Kako Stefan kaže, Darijan voli otkačene žene, a kada je reč o njihovoj ljubavi, smatra da će opstati do maja ili juna, ali posle toga, ne.

Ona uvek ljubav nalazi u rijalitiju, ne može da se zaljubi u spoljnom svetu. Sve joj se desilo u rijalitiju. Ima aspekat da ona zaista ima sreće da se zaljubi u rijalitiju, ona jeste šmeknula Darijana u početku. Imaju negde te varnice, on je proračunat i voli otkačene žene. Njega loži taj momenat, naglašen momenat ludila. Super je aspekat i ovo je partnerstvo koje najverovatnije opstaje. S tim što će Miljana kao jedna numerološka dvojka, ona čas hoće, čas neće. Do aprila sigurno opstaju zajedno, a postoji tendencija i do maja, juna, ali posle toga ne - iskren je bio Stefan.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Za sam kraj, osvrnuo se na numerološku analizu ljubavnog para Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, otkrivši da je Teodoru upoznao na leto u Tajlandu i da se tom prilikom kladio sa njom da će završiti u rijalitiju što je njoj tada, sudeći po njegovim rečima, bilo nemoguće. A kada je reč o njihovoj ljubavi, ističe da oni neće opstati, već da im je numerologija, ovog puta, "servirala" samo drugarstvo.

Teodora i Bebica imaju povezanost, ali nikakvu emotivnu, oni su prikazi numerologije kao drugari, kao prijatelji. Teodora je namazana svim mogućim bojama, da ubacimo jedan momenat iz privatnog života, upoznao sam je na Tajlandu, rekao sam joj da će biti u rijalitiju. Kada saam video stav i ponašanje, rekao sam joj da će ići u rijaliti, tu smo se kladili...Teodora je mnogo nasmejanija, kreativnija i mudrija, pazi šta priča, nismo videli kakva je privatno. Ovo po meni je veza koja ni u najvećem ludilu nema tendenciju da opstane, jer Teodora ne voli takav tip muškarca - otkrio je Stefan.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Žugić