AKTUELNO

6. decembra 2023. godine, javnost je šokirala vest da je ocu aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković, Radomiru Marinkoviću Takiju, zapaljen automobil.

Naime, to je buknulo preko noći, te se Taki taj dan oglasio vidno šokiran i uznemiren, a u prvi mah nije sumnjao ni na koga da je to uradio, već se obratio pripadnicima MUP-a, te je taj slučaj predat dalje.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Takođe, u više navrata, prilikom razgovora sa Takijem, on je isticao da sumnja na neke određene ljude koje nije hteo da imenuje, a nedavno je bivši suprug Aneli Ahmić, Asmin Durdžić optužio Anelinu rođenu sestru Situ Ahmić da je upletena u ceo ovaj slučaj, tj. da je dvojicu momaka poslala za Beograd kako bi Takiju zapalili automobil.

- Ona ti je poslala sva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično! tako Taki da znaš Sita Ahmić ti je auto zuapalila u nadi da ućutka Maju u Eliti, da bi pomogla Sraneli sa time! - napisao je Asmin na instagramu tada.

Foto: Instagram.com

Sada se za naš portal oglasila Anelina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti, a koja je imala želju da demantuje Takijeve navode vezane za ceo slučaj. Podsetimo, Taki je izjavio da se od Site i Aneli, kako je rekao, svašta može očekivati.

Imala sam želju da se oglasim jer ne mogu da slušam šta priča ovaj Majin otac Taki za Situ. Zamislite, on veruje u Asminove optužbe da je Sita zapalila njegov auto?! To su takve gluposti da nema dalje. Ako dobro pamtim, a vrlo dobro pamtim, u momentu kada je njegov auto zapaljen, tj. kada je izašla ta vest, Aneli i Maja su bile u odličnim odnosima. Priča budalaštine i gluposti, a cela Bosna zna na koga je on sumnjao. Kako to nije lajao pre tri meseca, kada je Maja blatila Tijanu Ajfon i Subotićku?! Iskreno, nisam mogla da prećutim, šokirana sam njegovim izjavama i morala sam ovo da demantujem - zaključila je Anelina drugarica za Pink.rs.

Autor: Pink.rs