AKTUELNO

Nakon što je izazvala haos u poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ Milica Kostadinović ispala je iz takmičenja zbog čega je pustila reku suza pred kamerama.

Sa knedlom u grlu takmičarka je smogla snage da ogoli dušu o svom ušešću, ali i utiscima nakon kritika pojedinih članova žirija.

- Jao! Ne radi se ovde o tome šta sam ja očekivala, odmah da kažem - počela je priču Milica, ali su je suze ponovo savladale.

Foto: Printscreen

Na pitanje šta je najviše povredilo, Milica je poručila:

-To što sam najmlađa, a znam da mogu najviše od svih ovde. Svesna sam toga. Nekako smatram da u nas najmlađe treba da ulože najviše vremena i prostora.

Uprkos kritikama, pevačica izazvala je oduševljenje žirija zbog svog samopuzdanja, ali i scenskih performansa.

- Generalno se uvek trudim kada je ova scena u pitanju. Meni ovo znači mnogo, nije mi kao neka prolazna faza ili stanica - poručila je Kostadinovićeva.

Foto: Printscreen

Uprkos svemu, takmičarka ne krije nadu da će ona bit jedna od kandidatkinja koju će Saša Popović vratiti u takmičenje.

- Rekla sam sebi da bude kako treba da bude. Ako me Saša Popović vrati u takmičenje gola ću da dođem. Eto, prosto i jednostavno. Dokazaću da nije sve u pevanju - rekla je Milica.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Milica Kostadinović je tokom učešća u „Zvezdama Granda“ izazivala oprečne komentare čuvene osmorke.

I dok su je jedni hvalili i trvdili da poseduje sve što jedna zvezda treba da ima, drugi su je kritikovali zbog izazovnih stajlinga i pevanja.

Za Milicu, mogu da kažem, da ti ne znaš da pevaš, a mogu da kažem i da osobe sa tvojim znanjem nažalost ili na tvoju sreću u ovom trenutku, na ovoj planeti i na ovom Balkanu rade, zovu se našim koleginicama i jako su upešne. Vidim da se trudiš i da ti je stalo, ali bilo bi lepo da propevaš, a ne da dolaziš iz kruga u krug i da mi više ne znamo šta da ti kažemo - poručila joj je Marija Šerifović ove subote, a Milica je nakon pevačicnie izjave ceo studio iznenadila odgovorom.

Autor: Pink.rs