AKTUELNO

Nada Zeljković smatra da nijednom roditelju nije lako da gleda kako mu se dete nervira i pati.

Rijaliti "Zadruga" od samog početka privlači milionski auditorijum i obara rekorde gledanosti. Od 6. septembra do danas mnogim učesnicima životi su se preokrenuli, a najviše promena desilo se u životima Slobodana Radanovića, Lune Đogani i Kristine Kockar. Sloba je u rijaliti ušao kao oženjen, a nakon što je prevario suprugu javno i otpočeo romansu sa Lunom, u Belu kuću uselila se njegova zakonita supruga Kija.

Kristinina mama Nada Zeljković izbegavala je konakt sa medijima, pa se svega nekoliko puta pojavila u emisijama, a za Pink.rs prokomentarisala je zbivanja u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško je, naravno. Sve mame koje se više eksponiraju nego ja one misle da više pate nego ja. Varaju se. Jednako nas boli. Ali kad pogledamo, svaka je žena plakala i patila. Sve smo patile zbog ljubavi u ćošku skrivene. To je sve normalno. I sve smo preživele, preživećemo i ovo. Ne možemo mi sad meriti, ovu više boli, ovu manje - rekla je Nada i objasnila:
Kristina i ja ne napadamo žene. To je naše pravilo. Mi nikad ne napadamo žene, a mislim da je to svima i jasno.

Kijina mama tvrdi da njenoj ćerki nije bio neophodan ovaj vid reklame, što se ne može reći za Slobu i Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Svugde u svetu su jedan i jedan - dva. Radiš - imaš, ne radiš - nemaš. Ja moram da razmišljam o svom poslu. Tako isto i o šoubiznisu možemo da razgovaramo. Život je šoubiznis za Slobodana Radanovića i za njegovu porodicu. Šoubiznis je i za Lunu i za njenu porodicu. Izuzmite vi nas dve, mi smo radnice. Mi radimo, šta mi imamo od svega toga? Mi imamo samo sramotu u gradu. Realno. Šta će ona imati od toga? Postaće poznata? Koji je njen posao, da konobariše u avionu, kao ja u restoranu. Mi uživamo u našem poslu. Ja ceo život radim kao konobarica i ponosna sam na to. Šta fali nama konobaricama - iskrena je bila Kijina mama.

Njoj nimalo nije lako da gleda svađe između Slobe i Kije i dodaje da je neke reči posebno pogađaju.

- Nju pogađa što Sloba kaže da je ona materijalista. Ona jeste materijalista, ali da zaradi svoj novac, nije materjalista da od drugog uzme - rekla je gospođa Zeljković.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je situacija koja se desila u rijalitiju "Zadruge" slična španskoj sapunici, Kijina mama ima razumevanja i za Lunu, koju većina optužuje za sve što se desilo.

Nekad mi je tako žao Lune. Ona je tako rastrzana. Sloba i Kija moraju da raščiste, jer je on definitivno nedorečen. Kristina mu je lepo rekla: "Ako sam te ja dresirala da se onako ponašaš, da budeš kulturan, onda sam uspela". A ovo sad što je skinuo masku i psuje... I ona je opsovala, a inače ne psuje. Nju je vaspitala moja mama i mi u kući ne psujemo - objasnila je Nada Zeljković.

Autor: J. V.

#Intervju

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Mama

'