AKTUELNO

Folkerka Zlata Petrović svojevremeno je šokirala domaću javnost priznanjem da je bila u emotivnim vezama sa oženjenim muškarcima, i da joj nije predstavljalo problem to što je bila ljubavnica.

Kako je tada Zlata navela, sa oženjenim muškarcem je bila čak pet godina u vezi, a njegova supruga nikada nije saznala za preljubu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile! - rekla je Zlata Petrović za Informer, koja je bila velika zavodnica, a onda se, kako kaže - smirila:

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Nijedna žena ni muškarac nisu dobili diplomu jer su dobri u spavaćoj sobi. Nisam fatalna kao što neki pričaju. Možda sam takva bila u mladosti, ali kako idu godine, sve više se smirujem", kaže Zlata i dodaje: "Već neko vreme pored sebe imam jednog muškarca. Skrasila sam se! Imala sam burne veze i raskide, pa sam naučila da više ništa ne planiram. Sad sebi kažem: 'Neka traje koliko traje' i ne nerviram se ni oko čega! - istakla je Zlata.

Autor: N. Ž.