AKTUELNO

Bez ustezanja, pravo u metu!

Tokom noći za nama u Eliti je došlo do eskalacije sukoba između Borislava Terzića Terze i Milice Veličković sa Miljanom Kulić, prilikom čega je došlo do najgnusnijih uvreda, a nakon čega su njih dvoje proveli noć u zatvoru.

Portal Pink.rs kontaktirao je Mariju Kulić, kako bi dala sud o sukobu svoje ćerke, prilikom čega je otkrila da je zbog nagomilanog stresa zbog novonastale situacije došlo do pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Jelena Simonović

Marija je bez pardona dala sud o uvredama koje su njenoj naslednici uputili Terza i Milica.

Ja one gadiosti nisam čula, pa čak ni na ulici. Još gore bih vratila Milici da sam na Miljaninom mestu, jer je uvredila jedno maloletno dete. Urnisala bih je, rečima, naravno, ali bih bila rigoroznija, kako prema Milici, tako i prema onom njenom Tarzanu. Neka sudi Bog i neka vraća po zasluzi, ja to mogu samo da kažem. Poludeli su jer se Miljana vratila. Skraćeni Bebica ne može da podnese, kao ni njegova Takita(Teodroa) da se vratila, pa sad moraju da se udruže sa Milicom i Terzom, kako bi pokušali Miljanu da spuste. Miljana je ipak jak igrač, pa ciljaju gde je najslabija, a to je dete. Ko može da ostane imun na vređanje deteta? To je stoka! Ne može da ćuti, ali ono što smo Siniša i ja rekli njoj je da nikad ne vređa nikog prva. Ona prvog nikog nije uvredila. Ne aludira roditelje i decu, ona takvim uvredama vraća samo ukoliko njoj neko uvredi ono najsvetije - istakla je Kulićeva.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Marija je otkvorila dušu, te je priznala da je njeno zdravstveno stanje narušeno zbog nagomilanog stresa i onoga što su pojedinci izgovarali njenoj naslednici.

Imam problem zdravstveni. Treći put mi se dešava isto. Ovo je sad neka upala, koja se desila zbog pada imuniteta. Moj deo tela koji je operisan nije imun na količinu stresa koju sam doživela. Hronično sam umorna, ne mogu da ne gledam, jer je stalno provociraju. Imam cistu, benignu, hvala Bogu da nije ništa maligno. Sad uzimam terapiju, a kad se zamiri, moram na operaciju - zaključila je Marija.

Autor: S.Z.