AKTUELNO

Svi se sećaju velike pobede Srbije na Evroviziji 2007. godine, kada su grupa Bjuti Kvins na čelu sa Marijom Šerifović uzdrmali srca publike pesmom "Molitva". "Srbija, Srbija, Srbija" - odjekivalo je te večeri, bio je to vrlo ponosan trenutak za sve građane.

Pevačica Ivana Selakov, bivša članica grupe Bjuti Kvins, gostovala je u jednoj emisiji gde se osvrnula na ovaj veliki događaj za Srbiju.

- To je bila jako velika odgovornost, treme je bilo normalno. Bili bi nenormalni da nemamo tremu za ovako jednu veliku odgovornost, gde ti pevaš pred celim svetom. Ne možda svet, ali cela Evropa i toliko ljudi gleda ovo i na kraju krajeva predstavljaš svoju zemlju. Toliko smo puta prošli tu pesmu i tu koreografiju. Mislim da je bilo i sto puta, ma možda i više. Tamo smo imali konstantne probe i pre toga u Beogradu konstantne. Tamo konstantne, ovde u Beogradu konstantne. U danima pred polufinale i po dva puta dnevno smo imali probe. U punom kostimu, šminka, frizura, kostim, kao da je uživo. Kao da je takmičenje. Zapravo se to samo snima, pa se analizira, pa se gleda da li još može nešto bolje. Da li da se kamere bolje postave i slično - rekla je pevačica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ova pesma kao pesma je pesmetina. Jedna od poslednjih tako pesmetina koju smo slali. Sada je gledam i mislim da ako bi je opet poslali da bi opet pobedila.

Foto: Tanjug/MEDIABIRO/DEJAN LOPIČIĆ

Autor: Pink.rs