AKTUELNO

Šok!

Aktuelni učesnik "Elite", Nikola Lakić, mnoge gledaoce zaintrigirao je svoje učešćem u rijaltiju. Naime, tokom "Pretresa nedelje" ušao je u sukob sa mnogim cimerima, te je tom prilikom izrekao nešto za njegovu i Cokinu drugaricu, Šmizlu, što je mnoge šokiralo.

Foto: TV Pink Printscreen

- I ta Šmizla je imala, njoj su vadili živu bebu iz stomaka, ona je pričala o tome, vadili su joj živo dete iz stomaka, i ona je u rijalitiju pokazala ovako na stomak, kao da će to i Čoki da se desi. I onda na kraju sedimo Čoka i ja i pričamo je*ote ta Šmizla izgubila dete možda ona u maloj kori mozga gleda nas pa joj poradi nešto i svašta kaže - istakao je Lakić tokom emisije.

S tim u vezi, stupili smo u kontakt sa njegovom Cokom, koja se za naš portal na samom početku razgovora osvrnula na ovu Nikolinu izjavu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Šmizle, ona i ja smo u idealnim odnosima ,redovno se čujemo ,jedan period života smo živeli zajedno ,ne zato što smo morali nego jer smo želeli i bilo nam je prelepo. Bili smo kao porodica i uživali smo , nas dve smo svuda išle zajedno bile kao sestre i ona je naše dete gledala kao da je njeno i to Nikola odlično zna. Nikola u afektu izgovori svašta i nekada se pogrešno izrazi, a znam da i on ima lepo mišljenje o Šmizli i da je poštuje, sve stvari koje su bile pre 6 godina ostavljam tamo gde i treba da budu a to je u prošlosti - rekla je Coka, te se osvrnula na Lakićev sukob sa Kačavendom zbog Ane Ćurčić:

- Što se tiče Ane, već sam rekla sve što sam imala ,ne interesuje me ta tema - dodala je Coka.

Za sam kraj, osvrnula se na Lakićev raskol sa Lejdi Di, za koju kaže da joj nije inspirativna, te i da ne voli ljude koji su ulizice.

- A što se tiče Lejdi, ja nisam ispratila šta joj je rekao ,znam da su se družili jedan period i da sada nisu okej. Nemam neko specijalno mišljenje o njoj, nije mi inspirativna, ne volim ljude koji su sa svima dobri i ulizice - zaključila je Coka za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: A. V.