AKTUELNO

Ona je svetsku slavu već stekla i to zbog numere "Džanum" koja je postala veoma slušana

Večeras, 29. februara, održava se drugo polufinalno veče takmičenja na kojem Srbija bira svog predstavnika za Evroviziju, a mlada izvođačica pod umetničkim imenom Teya Dora je neko je izazvao najviše pažnje, makar za ovo veče. Osim Breskvice, koja važi za najvećeg favorita, Teyo Dora je svojom pesmom, pojavom i jakom simbolikom koju ista nosi - ozbiljno skrenula pažnju.

Od svih stvari simbolika oko naziva njene pesme, koja je povezana čak i sa rednim brojem pod kojim nastupa večeras, najviše su izazvale polemike i diskusije na mrežama.Naime, kako je jedan od korisnika društvene mreže X primetio: "Teya Dora je dobila broj 11 u 2. polufinalu "Pesme za Evroviziju", a dan kada se nosi Natalijna (lila) ramonda je 11.11. koji je u numerologiji anđeoski broj + pesma o miru, ponovnom rađanju, simbolu, sećanju na ovaj narod".

Foto: Instagram.com/iamteyadora

O jakoj simbolici je nedavno i sama Teya Dora pričala, gostujući u jednoj emisiji.Ne samo zato što je pesmu Ramonda posvetila Danu primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra i smatra se i Danom cveta ramonda, ona je i pesmu poslala na konkurs Javnog servisa baš noći između 10 i 11. novembra i to uveče tačno u 11 sati i 11 minuta kako se vidi na mejlu koji je dobila kao potvrdu da je uspešno konkurisala.

U više navrata Teya Dora je u intervjuima naglašavala kako je od tada non-stop prate te četiri jedinice. “Toliko često vidim broj 11 11 da sam to počela i da slikam i telefon mi je sada prepun tih slika”, otkrila je Teya Dora.

No, vrhunac svega je da se finale ovogodišnje Evrovizije koja će se održati u Malmeu, održava baš 11. maja. Numerolozi dakle tvrde da su brojevi poruke od anđela iz univerzuma, te da je stalno viđenje broja 11 11 izuzetno dobar znak koji ukazuje na manifestaciju, priliku, ljubav srodnih duša i da simboliše otvaranje energetskog portala tako da onoga koga prati anđeoski broj 11 11 čeka dugo priželjkivana mogućnosti ispunjenje velike želje.

Podsetimo, TeyaDora je svetsku slavu već stekla i to zbog numere "Džanum" koja je postala veoma slušana i prepevana na više destina jezika. Na platformi Jutjub beleži više od 75 miliona pregleda i to za manje od godinu dana kako je objavljena.

Autor: Pink.rs