AKTUELNO

Neće više da ćuti!

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", Aneli Ahmić je otkrila da je trpela nasilje u trudnoći od strane Asmina Durdžića, nakon čega se on oglasio i demantovao Aneli:

Aneli jedino govori istinu kad najviše vrišti i plače, a kad priča mirno i staloženo tad sve folira i laže. A danas je rekla jednu veliku istinu dok je urlala i plakala, a to je da je nisam tukao. To je jedina istina! Toliko od mene - poručio je Asmin za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Tim povodom smo stupili sa Anelinom sestrom Sitom koja nam je otkrila da se više ne obazire na Asminove reči, pa je progovorila o maltretiranju koje je njena sestra trpela.

Kad vrišti i plače samo govori istinu, a gde su one situacije kada je virštala i plakala i pričala o njemu. Tada se nije oglašavao, dosta mi je Asminovih bljuvotina i laži, uopšte se ne stresiram više zbog toga. - krenula je Sita pa je otkrila sve o Asminovom maltretiranju Aneli:
Ja itekako znam da ju je maltretirao i tukao, u tri navrata znam da ju je istukao, a nju je sramota toga da priča o tome, ali nema potrebe za tim kada se sve saznalo. Znam jednu bitnu stvar koju ona još nije iznela, a nadam se da će to uskoro uraditi i da će razotkriti sve sumnje i stvari na koje smo mi aludirali - rekla nam je Sita.

Foto: Instagram.com/sitaahmic, Privatna arhiva

Autor: N.B.