AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Ekipa emisije ''Premijera - Vikend specijal'' i ove nedelje pripremila je za gledaoce TV Pink pregršt ekskluzivnih priča o kojima će svi brujati. Naime, oni su se bavili temom koja se odnosi na pevačicu Anu Nikolić i njen javni rat sa bivšim mužem, reperom Stefanom Đurićem Rastom, ali i pitanjem starateljstva nad njihovom ćerkom Tarom. Tim povodom, gledaoci će imati priliku da čuju Aninu izjavu na ovu temu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs/Privatna arhiva, pixabay.com

Pored toga, gledaoci će imati priliku da čuju i potresnu životnu ispovest Mirjane Petričević, poznatije pod umetničkim imenom Mira Kosovka. Naime, ona je govorila o velikim porodičnim tragedijama i gubicima, a detalji njene sudbine nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa bila je na svim gradskim dešavanjima u ovoj nedelji, a u programu uživo gledaćete i Leksington bend, Jelenu Kostov, Miu Borisavljević, Sanju Marinković, Minu Kostić...

Foto: TV Pink Printscreen

U najnovijem izdanju omiljene emisije o poznatima gledaćete i direktno uključenje iz doma Marije Šerifović koja odnedavno uživa u ulozi majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ovo, ali još mnogo iznenađenja i premijernih priča očekuje vas u najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u nedelju 3. marta s početkom u 13:30 časova.

Video: Emisija Premijera

Autor: Pink.rs