AKTUELNO

Marija Šerifović, jedina naša pobednica Pesme za Evroviziju, bila je u stručnom žiriju na Izboro našeg predstavnika za ovogodišnji Evrosong i pobednici Teyi Dori dala je 12 poena.

Marija je dala svesrdnu podršku mladoj pevačici, ali Šerifovićka ima svoj konačnog pobednika.

Naime, pošto je završila svoje obaveze prema Pesmi za Evroviziju, otišla je pravo kući i uživala sa sinom.

Foto: Instagram.com

"Omiljeni kanditat, takmičar i finalista", napisala je uz video sina Marija.

Da je njen sin u svakom trenutku u njenim mislima i uz nju, pokazala je i tako što ja takmičarenje došla u majici posvećenoj sinu Mariju.

Foto: Pink.rs

Ponela je crnu majicu na kojoj je na ćirilici i latinici pisalo "Dolazi ljubav", što je naziv pesme koju je objavila nakon što je preko surogat majke dobila naslednika Marija.

Marija Šerifović jedina je uspela da dovede Evroviziju u Srbiju i to kada je 2007. godine u Helsnikiju odnela pobedu. Zanimljiva veza sa Teya Dorom leži upravu u broju pod kojim je naša pobednica nastupala na tadašnjoj Beoviziji.

Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE/EUROVISION SONG

Marija je se tada takmičila pod rednim brojem četiri, kao i Teya Dora sada, a to se može protumačiti i kao vesnik Teya Dorine pobede u Malmeu ove godine.

Podsetimo, Teya Dora je prvi izbor žirija od kojih je dobila 12 poena, međutim glasovi publike stavili su je na drugo mesto, odmah iza Breskvice, koja joj je sa pesmom "Gnezdo orlovo, bila najveća konkurencija. Međutim, kada su se poeni spojili, Teodora i njena lila ramonda imale su ukupno 22 poena i time se našle na ubeljivom prvom mestu. Breskvica je bila na drugom sa sedamnaest poenda, dok je na trećem bila Zorja, na četvrtom Konstrakta, a na petom Zejna.

Foto: Pink.rs

Srpska predstavnica nije očekivala pobedu, ali kada joj je Marija dala 12 bila je sigurna da će osvojiti prvo mesto.

Autor: pink.rs