AKTUELNO

Nenad Aleksić Ša i dalje se ne smiruje otkad je saznao da se Stanislav Krofak, bivši dečko Mione Jovanović, čuje sa njenom mamom, koja ga podržava.

To je već danima jedan od vodećih predmeta njihovih rasprava, što je i danas bio slučaj. Ša je nakon svađe s Mionom izleteo ispred Bele kuće, gde ga je najpre tešila Anita Stanojlović, a potom i Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam mame i tate šta pričaju, bivši momci se javljaju, ona razmišlja, vaga... Boli me k*rac, j*be mi se! Ionako sam ušao sj*ban, s pola mozga ovde, da mi neko još to malo mozga uzme, bre! Veruj mi, ne mogu više - plakao je Ša, dok je Janjuš pokušavao da ga motiviše.
A misliš da ja mogu? - pitao je on, međutim, Ša je terao po svom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jači si od mene psihički. Ne mogu, d*ka me 24/7. Na malo odvajanje znaš šta radi, vi to ne znate, nemate pojma! Već sam ispao budala, ne mogu. Preko glave mi je! Umesto da me poštuje, d*ka me, ne mogu da izdržim. Ubi me, bre, ubi me ova osoba! Satra me! Iživljava se, sladi se, smeje se dok me j*be! Ona jedva čeka da se odvojim, jedva čeka, brate. Jedva čeka da ne budem tu, ako ti kažem, veruj mi na reč. Niko to ne vidi, niko! Iživljavanje, teror... Ne mogu jednostavno više ništa od ovoga, boli je p*čka - pljugica, zezanje, dečko čeka napolju, a Šaki se izlomio ovde, razvodi se, evo ti sebe na dlanu... Nju boli k*rac. Ubi me, ubi me! Ne mogu više, kraj, hoću da izađem iz rijalitija kući svojoj. Ništa nisam uradio, već sam sj*bao život svoj, pa sam sj*bao. Ne pada mi više na pamet da ja molim za ljubav, molim za lepu reč... Da ja molim nekog, hej?!

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi li pokušao da se raziđete malo? - predložio je Janjuš, međutim Ša je priznao da za to nije sposoban.
Ne mogu, tebra, ne mogu. Ne mogu, mogu samo da izađem. Evo joj rijaliti, sloboda, dečko čeka tamo, svi šuruju protiv mene, evo vam, bre! Evo, uspeli ste, j*bote, evo vam! Vratite se gde vam odgovara, gde vam prija, a ja ću u svom k*rcu da budem, idem u svoj k*rac - zaključio je reper.

Autor: D. T.