AKTUELNO

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, bivšeg muža učesnice "Elite" Aneli Ahmić, redovno na svom nalogu na Fejsbuku komentariše dešavanja u rijalitiju, naročito ona koja se tiču njegove bivše snaje o kojoj nema nimalo lepe reči.

On je za sve vreme trajanja "Elite" izneo brojne optužbe na račun Aneli, a raniji monstruozni komentari šokirali su domaću javnost. Mustafu su na mrežama u više navrata kritikovali što kao deda nema kontakt sa unukom Norom, koju je Asmin dobio u braku s Aneli, te je sada pojasnio zbog čega, kako kaže, za nju neće da se žrtvuje.

Foto: Facebook.com

Da, da, čuo sam za najnovije pljuvanje po Asminu. Ja verujem u Asmina i nadam se da će razum nadvladati bes, ako one uopšte kod nekog mogu izazvati bes. Vratuću se nakratko Nori, koja konačno ima pravu sliku o svojoj mami, svome tati, svojoj nani Jasni i tetki Siti. Nora, posle svih ovih uvreda, nadam se kad odrasteš da ćeš shvatiti zašto nisi imala nas - poručio je Mustafa, a potom dodao:
Narode, svedoci ste svih optužbi familije Ahmić na račun mog sina Asmina. Svedoci ste i mojih komentara, koji nisu bili baš prijatni za čitati. Sada znate zašto ja neću da se žrtvujem za Noru, a ako ne znate, reći ću vam. One nemaju karakter i u stanju su da me optuže za nezamisliva dela, a vi znate, dok se dokaže da si nevin ostao si bez bubrega - napisao je, između ostalog, stariji Durdžić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D. T.