AKTUELNO

Probudila je najdublje emocije svih članova žirija, koji su je nagradili peticom.

Preposlednji večerašnji nastup bio je rezervisan za Ljiljanu Plavšić, osmogodišnju devojčicu iz Kovilja, koja je u "Pinkovim zvezdicama" otpevala pesmu Petra Graša "Srce za vodiča".

Foto: TvPink Printscreen

Svojim nastupom probudila je najdublje emocije članova žirija koji su Ljiljanu nagradili peticom, a onda i mnogobrojnim komplimentima na račun njenog večerašnjeg nastupa.

- Ona je toliko nestvarna da je to strašno! Preslatka je i u ponašanju i u pevanju. Ona deluje malo, a tako krupan glas izlazi iz nje. U ovim visokim registrima kao da peva neko zrelo, veliko dete sa nekim brzim ukrasima, sa fantastičnim vibratom. Oduševila si me, Ljiljo, toliko mi je bilo preslatko da te gledam i slušam - fascinirana je bila Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Sličan komentar imala je i Leontina Vukomanović.

- Ljilja nas svaki put oduševi svojim stavom, držanjem generalno. Kod tebe nema promašaja i to je ono što je lepo. Ti si prepoznatljiva, imaš taj lep mlečni glas koji prija uhu. Tu ništa ne iskače, sve je nekako damski, to mi se mnogo dopada kod tebe. Želim ti da dugo, dugo pevaš ovde nama na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

- Em što sa sobom nosi posebnu emociju i energiju, kada je vidite želite da je zagrlite... Em ima tako lep glas. Mislim da smo u ovom slučaju potvrdili da je apsolutno nebitno šta je to što ona peva, jer ja ovu pesmu nikad nisam čuo, ali ti si ta koja je ovde zaslužila peticu i, što se mene tiče, uvek ćeš je imati - obećao joj je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Pinkove zvezdice

'