AKTUELNO

Aktuelni učesnik "Elite", reper Nenad Aleksić Ša odlučio je da ove sezone uđe u rijaliti kako bi dokazao svojoj supruzi Vanji Ignjatović, sa kojom je pred razvodom, da je voli, ali se sve otelo kontroli.

U prethodnom periodu u rijalitiju Elita, došlo je do zbližavanja još uvek oženjenog Nenada Aleksića Ša i do juče zauzete Mione Jovanović, te su ih i pojedini cimeri ali i gledaoci rijalitija provalili da su se kod njih pojavile emocije te su njih dvoje ušli u vezu, a Miona je stavila tačku na ljubavni odnos koji je imala pre Elite.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Pre par meseci, mediji su pisali o odnosu Stanislava Krofaka, bivšeg momka Mione Jovanović, i Vanje Ignjatović bivše supruge Nenada Aleksića Ša.

Stanislav se tada oglasio za Pink.rs i otkrio da se u njegovom životu pojavila nova devojka:

Prošla je zabranjenu crtu s moje strane tako da je sad slobodna devojka…Ja sam video pre nekoliko dana gde to ide i nastavio sam dalje. Čujem se s jednom ženskom osobom, kad se sazna koja je, goreće - rekao je Stanislav za Pink.rs

Foto: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/PRIVATNA ARHIVA, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, JELENA SIMONOVIĆ

Međutim ni Stanislav, ni Vanja nisu potvridili da su u vezu, ali sada su raskrinkani. Naime, Vanja je obajvila sliku na svom Instagram profilu i na toj slici joj je upravo Stanislav ostavio komentar i to baš srce.

Foto: Instagram.com

A Vanja mu je na taj komentar odgovorila na isti način.

Foto: Instagram.com

Da li će sada priznati da su u vezi i kako li će MIona i Ša reagovati kada saznaju za to, ostaje nam da ispratimo.

Autor: Pink.rs