AKTUELNO

Selma Bajrami je juče na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz jedne bolnice na kojoj se vidi da joj je lice u modricama i ranama.

Šest sati nakon objavljivanja pomenute fotografije, Bajramijeva se vidno nasmejana oglasila putem lajva na svom profilu i svima saopštila da je u pitanju snimanje spota, te da su joj za potrebe istog morali napraviti "rane" po licu.

- Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahteva hitnu akciju. To je kršenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravijivu štetu pojedincima i društvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo delovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje svesti, edukaciji i pružanje pomoći žrtvama. Važno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja, bilo da smo žrtve ili da smo svedoci istog - pričala je ona, snimajući se bez ijedne modrice na licu.

Foto: Instagram.com

- Svedoci smo da se svakodnevno ubije barem tri žene mesečno. To je strašno. A koliko tek žena trpi psihičko i fizičko maltretiranje, a da to niko ne zna... Ne okrećimo glavu na drugu stranu kad budemo svedoci bilo kog vida nasilja. Prijavimo, delujmo i spasimo nečiji život! - rekla je ona da bi tek na kraju istakla da nije pretučena i da je sve marketing:

- Ja nisam pretučena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pesmu koja, između ostalog, upravo govori o borbi žena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo - rekla je Selma.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Njen očajnički potez privlačenja pažnje, ponovo je zgrozio javnost jer se tim gestom samo podsmevala žrtvama nasilja i ljudima koji su proživeli agoniju.

Nakon zabrane ulaska u Srbiju, Selma je otišla da gostuje na sarajevsku N1, gde je na sve načine, a uz nedostatak argumenata pokušala da opravda svoj sramni postupak.

Autor: pink.rs