AKTUELNO

Voditeljka vremenske prognoze u "Novom jutru" na TV Pink, Marija Egelja, krajem 2022. godine postala je majka, te je na svet donela sina, kom su ona i njen suprug dali ime Aleksa.

U proteklih godinu dana, skoro dve godine, Marija Egelja bila je na porodiljskom odsustvu, te zbog toga milioni gledalaca nisu bili u prilici da je vide na malim ekranima, ali od danas to više neće biti slučaj.

Naime, Marija se danas vratila na posao, te je mnoge gledaoce TV Pink obradovala svojim povratkom, a ekipa portala Pink.rs porazgovarala je sa Egeljom o prvim utiscima po povratku na televiziju, kao i o odvajanju od sina Alekse i njenim osećanjima trenutnim.

Celo jutro mi je prošlo u tome da su mi se sve kolege obradovale i ja njima. Dosta mi je ljudi koji prate TV Pink, naši dragi gledaoci, pisalo: "Dobrodošla...Jedva smo te čekali" i neke koleginice kažu: "Sunce se vratilo". I treba i po Zakonu i je i prirodno da žena napravi pauzu i da se žena posveti detetu. Ja sam se trudila da to vreme za te najlepše moguće stvari u životu iskoristim, a s druge strane, drago mi je da sam opet ovde i da se družimo u programima RTV Pink i da ostanemo najgledaniji - rekla je Marija, te nam je otkrila kako je njoj palo odvajanje od sina Alekse:

Foto: Privatna arhiva

- Za sada je okej, s obzirom da mi je takvo radno vreme, ustajem jako rano, pre petlova, propustim samo to njegovo buđenje, doručak i prvu šetnjicu...Suprug mi je slao kako me sin već gleda, muž mu govori: "Evo je mama", on viče: "Mama, mama", važno je da je za sada dobro podneo, a i ja. Kao što vidite, opuštena sam i normalna, doduše, jedva čekam da se vratim kući, ali je sve proteklo u najboljem redu.

- On je prvi rekao: "Jedva čekam da se probudimo da gledamo mamu". Super je, drago mi je da imam podršku svog supruga, svog sina, porodice i prijatelja, a posebno kolega. Ovo je druga kuća i drago mi je da su me srdačno primili nazad - zaključila je Marija Egelja za Pink.rs.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Žugić