AKTUELNO

Društvenim mrežama se poslednjih dana širi poziv za protest ispred zgrade Javnog servisa u Takovskoj zbog, kako se navodi, krađe na festivalu "Pesma za Evroviziju".

Naime, brojni fanovi Anđele Ignjatović Breskvice najavili su da će protestovati u Takovskoj i od čelnih ljudi Javnog servisa zahtevati poništavanje rezultata i slanje njihove miljenice na veliku Evrovizijsku scenu, što je ona sada prokomentarisala u emisiji "Amidži šou" na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja radim 9. marta, u Cirihu sam. Ne mogu da stignem i na jedno i na drugo. Šalu na stranu, nema potrebe. To je priča koja se za mene završila, nema potrebe za bilo kakvim daljim pričanjem o tome. Nisam povređena, super sam, jako sam vesela i to je to - rekla je Breskvica kroz smeh, pa priznala kakve su joj prognoze kada je Teya Dora i njeno učešće na Evroviziji u pitanju.
Mislim da će jako dobro proći. Poznata je u svetu, ima veliku publiku koja tamo zna za nju i koja je voli zbog "Džanuma", a smatram i da je pesma za to takmičenje i da će se ljudima dopasti. Držimo fige i navijamo za nju.

Foto: E-Stock

Autor: D.T.