AKTUELNO

Ne trpi laži!

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do sukoba između Ivana Marinkovića i Žane Omnie. Naime, Ivanu je postavljeno pitanje od strane gledalaca u kojem mu je zamereno što je pomenuo Žaninu maloletnu ćerku, što je Ivan porekao, te se sukobio sa Žanom.

Foto: Pink.rs

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Žaninim bratom Milošem koji nam je otkrio kako gleda na celokupnu situaciju.

To smo svi čuli nemoguće je da sad poriče kad su svi čuli. Šta on misli u svojoj glavi, nisam ni pametan. Za to ce biti tužen jer spominjati dete od 15 godina i na takav način, ja sam zaprepašćen. Razumem sve rijaliti, psovanje, to je sastavni deo projekta ali da spominje pretnje deteta maloletnog, to je prevršilo svaku meru. Videli smo sinoć na pitanju gledalaca koliko ih narod osuđuje i da su stvarno mnogo zli. Isto je slagao da nije spomenuo. - rekao je Miloš pa dodao:
Rekao je i da ga je bivša supruga varala sa prijateljem, ja sam lično čuo. Ali to govori o njemu, šta uopšte spominje bivšu suprugu i da je istina, takve stvari se neiznose ali eto, to je on . Njemu je rijaliti sve. Isto ne mogu da verujem da toliko vređa i Miljanu i njegovo dete, žalosno je sve ovo ali valjda će se opametiti kad izađe i shvati da je dosta toga pogrešio.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Autor: N.B.