AKTUELNO

Vesna je govorila i o svojim hitovima, šta je potrebno za dobru pesmu, a u sve umešala i zeta Relju Popovića.

Najnovije priče iz života omiljenih zvezda sada su pred nama. Oštro oko RED TV objektiva zebeležilo je brojne zanimljivosti za emisiju „Whatzuuuuup“, a zaštitno lice ove kratke forme o poznatima , Lana Antić, prenela je te zanimljivosti na najbolji način. Šta rade pevačice Vesna Zmijanac i Barbara Bobak, šta su poznati kačili na svojim društvenim mrežama, otkriće vam novo izdanje emisije „Whatzuuuuup“.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Moj život ne možem da se opiše u par rečenica. Za to nam treba nam dve tri noći u nekom dobrom ambijentu – veliki je moj život. Pola veka pevam i to je neviđena kondicija što se pevanja tiče. Sve što ja mogu, jeste da stanem i da pevam, a sve van toga mi teško ide – jedino u pevanju nemam ni jedan problem. Što se biranja novih pesama tiče, tu sam teška kao zemlja. Najdraže su mi pesme „Ovo u grudima“. „Nikome nisam ni majka ni žena“, „Šta ostane kada padnu haljine“, „Svatovi“ i naravno „Kad zamirišu jorgovani“. Pesma mora da bude kompletna – da bude meni bitna i publici da bude bitna. Mora da ima sve. Tekst jeste vrlo važan, ali nije presudan. Možete i na divnu melodiju da napišete dobar tekst. Marina Tucaković je isključivo pisala na dobre melodije. Kod mnogih mojih pesama je melodija hit, pa onda tekst. Volim kafanu i mnogo mi je lepo kada u kafani pevam. Jedna sam od onih koji imaju preko 1000 solističkih koncerata, lepo mi je kada sam Dinu Merlinu gost i vidim da je još uvek to to. Za pevače koji znaju da pevaju – kafana je pravi merak. Nisam videla sliku koju je Suzana Mančić objavila gde smo nas dve iz mlađih dana, ali da smo bile tada zavodnice, pošteno rečeno – jesmo. Nije bilo boljih od nas. Uvek sam bila svesna svog izgleda i nema šta tu da budem skromna. Dobro sam izgledala, dobro sam pevala, lafica, dobro se družila...Lepota nemože da odmogne. Lepota uvek dobro donese, pogotovo ako znate da pevate i ako imate sreću da budete pametni i znate da izaberete dobre pesme – onda je to to. Zaludela sam se sa Reljinom zadnjom baladom, odvalila me je od života. Mislila sam da više ni jedna pesma ne može da me dotakne. Rekla sam mu da mi pod hitno napravi pesmu, a on je rekao : Šta to pričaš, da te brukam!? On mene da bruka...“ – rekla je Vesna Zmijanac.

Šta su još za RED TV kamere govorile Vesna i Barbara, za slučaj da niste ispratili ovo izdanje emisije„Whatzuuuuup“ – možete pogledati emisiju u celosti na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.