AKTUELNO

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, važi za jednu od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni.

Naime, Jovana Jeremić, dovela je danas svoju ćerku Leu, koju je dobila iz braka sa bivšim mužem Vojislavom Miloševićem, u redakciju televizije Pink, a kako voditeljka stalno za sebe ističe da je veliki radnik, odmah je uposlila svoju ćerku.

Ona od malih nogu uči ćerku Leu da ide maminim stopama, pa joj je tako danas dala da nosi novine i napisala sledeće:

- Lea je danas učila 1.lekciju u novinarstvu: kako se nose novine, a za rad je dobila i nagradu od nadređenih - napisala je Jovana ponosno, a zatim i uslikala Leu koja je sedela za kompjuterom.

- Hajde Lea da pomogneš majci. Kako sam te učila da se nose novine? Novine se ne nose tako. Došla si da radiš, hajde podigni ruke, uhvatiš ispod novinu, tako u ruku, nonšalantno i kreni. Polako, idi gore u redakciju, a ne kao seljanka da nosiš novine - pričala je Jovana maloj Lei, koja je potom od nadređenih dobila čokoladu kao nagradu.

Podsetimo, voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Foto: Instagram.com

Osim toga Jovana i Dragan istakli su da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljka je otkrila i da se preselila kod njega u Grocku.

- Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde - rekla je Jovana u emisiji "Premijera vikend - specijal".

Autor: N. Ž.