AKTUELNO

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić, u jednom momentu, našla se u epicentru skandala u razvodu između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Naime, Sandra je naletela na osudu mnogih fanova, te je tako i sama Rešićeva odlučila da se povuče.

Sandra se nije oglašavala mesecima unazad na temu Matore i Anite, ali s obzirom na to da je u utorak uveče bila zadužena za atmosferu na žurki, tom prilikom svojom pojavom pomrsila je mnoge konce. Naime, Matora je to veče preplakala kada je videla, čak ju je Sandra u jednom momentu i zagrlila, te je nastavila da peva.

Foto: TV Pink Printscreen

S tim u vezi, stupili smo u kontakt sa Sandrom, kako bi nam otkrila da li ima nade za pomirenjem, kao i kako gleda na Matorine reči da je, kako kaže, ispala šmeker jer je zagrlila, a ne osudila.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako gledaš na njene suze i sve što se dogodilo i na to što je Matora rekla tokom sinoćnje emisije da si ispala pravi šmeker jer si je zagrlila, a nisi je osudila i da li ima nade za vašim pomirenjem?

Ne znači pomirenje. Da, ispala sam šmeker, jer sam tu došla kao gost i svoje probleme ili sukobe, zamerke, sigurno neću rešavati tamo, videla sam da je počela da plače, zato sam je zagrlila, jer su sada njene emocije, naročito kad me je videla u haosu, ja to razumem i nikada nisam niti ću biti bezdušna. Za sada neka ostane da sam joj, eto, pružila malo snage za preostale mesece dok ne izađe, a onda videćemo, jer znam da ona uopšte i ne zna za šta sam ja sve ljuta. Toliko od mene.

Foto: Ustupljene fotografije/ FOTO: Dejan Milićević

Autor: N. Ž. ; N.B.