AKTUELNO

Stara ljubav zaborava nema!

U toku prošle noći Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški vodili su razgovor u pabu u toku kog su se čak i previše opustili. Sve to zasmetalo je Jeleni Krunić, jer je primetila da je ovaj zadrugar previše blizak sa bivšom devojkom, a ona je uspela Đeksona i Minu čak i da prekine u akciji.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Đekson i Mina razgovor su započeli opštim pitanjima, nakon čega je reper pozvao Vrbaški da dođe do njega što je ona odbila rečima kako joj je lepše kada nije pored nekoga.

Foto: RTV Pink

Krivo mi je što je sve ovako ispalo. Eto, prošlo je. Sve je ok! Ne ljutim se na tebe! Razumem te! U svakom svom intervju sam rekla da te razumem. 24 sata imam ženu koja me je obaveštavala šta si ti radio. Svaki tvoj korak. Znaš koliko mi je bilo krivo što sam te na nekin način izgubila. Ti se nisi zaljubio! Tebe boli k*rac za tu vezu! Ja sam bila ta koja se vezala! Sve mi to fali! - rekla je Mina Đeksonu i dodala:

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Posle svega osećam se čudno! Drago mi je što sam se vratila, mnogo mi je bolje ovde. Napolju mi sporo prolazi vreme, ne mogu, stvarno! Stalo mi je i dalje do tebe! Ne želim da bude kraj, ne razmišljam o tome! Nedostajao si mi u svakom smislu - iskrena je bila Mina.

Foto: RTV Pink

Koliko si srećna, mamu ti j*bem, dok ja nemam gde da spavam! - rekao je Đekson Mini koja ga je pozvala kog nje u krevet.

Kako je izgledao prvi razgovor Đeksona i Mine možete pogledati u video-prilozima ispod.

PROČITAJTE: KAMENOG SRCA: Đekson otkrio zašto se nije javio BIVŠOJ DEVOJCI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Đekson

'