AKTUELNO

Nakon što se u medijima pojavila šokantna vest i fotografije da suMile Kitić i Marta Savić ispred svog doma zauzeli regulisano iscrtano parking mesto, tako što su postavili rampe sa pištalicom, strasti se ne smiruju.

Ekipa jednog medija posetila je ulicu gde se nalazi njihova kuća i uverila se da su fotografije na društvenim mrežama autentične, te da je Mile zaista uzurpirao parking mesta ispred svoje kuće i postavio rampe.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Porazgovarali smo sa komšijama pevača, koji su šokirani bahatošću muzičkog para.

- Ovo što rade je sramota! Šta oni misle, da su iznad zakona? Prijavljivali smo ih više puta zbog ovoga, valjda će se rešiti ovaj problem u što skorijem periodu. Imaju garažu, a sad im je i to malo, pa je stavio rampu. I ovako su bahati, ne javljaju se komšijama, ko da nekog briga što su oni poznate ličnosti. Martu ni ne viđamo, ta luta po belom svetu skoro celu godinu, a Mile misli da je mladić pa se farba. Njihova ćerka ima telohranitelje, a ljudi ni ne znaju čime se ta mala bavi bavi i šta peva. Užas - rekle su nam ogorčene komšije.

Foto: Pink.rs, TVPink Printscreen

- Posle štangli ispred kuće, sada otvoreno otimaju javno iscrtana parking mesta. Stavljaju rampe sa pištalicom da ne moraju ni da izlaze iz kola. Ovo je konkretno porodica Kitić, tačnije kuća se vodi na ženu i ćerku Elenu Kitić - piše u objavi na Instagramu "Ekostraže".

Folker nije odgovarao na naše pozive, a odgovore na pitanje da li Kitić ima pravo da postavi rampe na parkinge ispred svog dvorišta do zaključenja broja nismo dobili od Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda.

Autor: pink.rs