AKTUELNO

Ne može da poveruje da ga nema!

Vest da je glumac Nebojša Glogovac izgubio bitku sa bolešću i prerano napustio ovaj svet potresla je i one koji su ga znali lično i one koji su ga poznavali samo kroz njegov rad. Čini se da je nastao muk širom Balkana onog trenutka kada se javno saznalo da je glumac preminuo, a koliko je to saznanje sve potreslo, govori i činjenica da su poštovaoci njegovog rada dolazili do njegove zgrade na Dorćoli i ostavljali ruže ispred ulaznih vrata kao oproštaj, o čemu je portal Pink.rs već pisao, što možete pročitati OVDE.

Foto: E-Stock, Tanjug, Pink.rs

Legendarni glumac, koji će ostati upamćen po brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, saznao je tek nedavno da boluje od teške bolesti a njegov iznenadi odlazak potresao je njegove kolege, između ostalih i Dragana Bjelogrlića koji još ne može da se pomiri sa činjenicom da Glogovca više nema:

Otišao je jedan od najvećih u istoriji srpskog glumišta. Otišao je najveći glumac srednje generacije celog regiona. Bio je bolji i kompletniji od svih nas. Otišao je nepravedno rano i tako munjevito da još ne shvatamo šta nas je snašlo. Otišao je dobar čovek, dobar prijatelj i dobar dasa. Neka mu je večna slava - izjavio je glumac.

Foto: YouTube screenshot

Nebojša Glogovac će biti sahranjen u ponedeljak, 12. februara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Opelo u crkvi Sv. Nikole na Novom groblju počinje u 14 časova, a prethodno će u 11 sati u Jugoslovenskom dramskom pozorištu biti održan komemorativni skup posvećen priznatom glumcu.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: POTRESENA ZBOG SMRTI KOLEGE! Ceca Bojković: Mnogo smo izgubili njegovim odlaskom!

#Dragan Bjelogrlić

#Nebojša Glogovac

#oproštaj

'