AKTUELNO

Marija Žeželj nedavno je raskinula vezu sa sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija, Alisterom Barklijem.

Njih dvoje su uživali u ljubavi skoro dve godine, a do raskida veze, koja se dugo držala u tajnosti, prema rečima dobroobaveštenog izvora, došlo je zbog mnoštva poslovnih obaveza, zbog čega nisu mogli da se posvete jedno drugom koliko su to oni želeli.

Foto: Instagram.com/marijazezelj

- Nije bilo nikakvog burnog raskida. Ostali su u prijateljskim odnosima. Njihovi zajednički prijatelji navijaju za to da se pomire, tako da je sve moguće. Marija je u poslednje vreme imala brojne poslovnih obaveze, pa je bila na relaciji Njujork - Milano - Pariz, dok je Alister imao svojih obaveza oko biznisa u Americi i Velikoj Britaniji. Poslednjih nekoliko meseci su provodili jako malo vremena zajedno, tako da je sve to uticalo na to da se malo udalje. Mariji je karijera sad na prvom mestu, a svetske modne kuće se bukvalno otimaju za nju kako bi njihove modele prošetala na Nedeljama mode - završava naš izvor.

Inače, Marija Žeželj već punih šest godina živi u Americi. Tamo je stekla veliku popularnost kao zaštitno lice Rijanine kozmetičke linije, a i njena pesma koju je snimila na engleskom jeziku ima preko 20 miliona pregleda. Vrlo mlada se proslavila u Srbiji kao influenserka, a na Instagramu ima preko 600.000 pratilaca.

Na njenim profilima može da se vidi da putuje na luksuzne destinacije poput Kana, Havaja, Bahama… Takođe, često se fotografiše na preskupim jahtama, a što ni ne čudi s obzirom da je navodno u vezi sa naslednikom velike medijske imperije.

Njen, sad već bivši partner Alister Barkli, sin je britanskog milijardera Dejvida Barklija, inače jednog od vlasnika "The Sunday Times", i "Telegraph Group Limited", matičnu kompaniju listova "The Daily Telegraph" i "The Sunday Telegraph".

2020. godine "Sunday Times" je pisao da se bogatstvo porodice njenog dečka procenjuje na sedam milijardi funti.

Foto: Instagram.com

Kako su preneli mediji na početku njihove veze, Marija je ta koja je napravila prvi korak.

- Mariji se Alister odmah svideo. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije načinila prvi korak. Upoznala ga je preko drugarice, takođe manekenke. Prva mu je prišla i pitala ga da odu na dejt. Šta više, pitala ga je dva puta. Prvo je odbio, što je ona razumela, da bi sledeći put bila direktnija. Rekla mu je: "Očigledno je da se sviđamo jedno drugom, zašto gubiti vreme? Stvarno mi se sviđaš!" - ispričao je tad izvor.

Alister se pre nekoliko godina našao u centru skandala kada je objavljen video na kome postavlja prisluškivače u apartman njegovog strica, inače suvlasnika „The Sunday Times“.

Porodična svađa punila je medije, a četiri naslednika Dejvida Barklija i naslednici imperije vredne četiri milijarde dolara, morali su da se izvinu stricu. On je potom povukao tužbu protiv svojih nećaka, Alistera, Ejdana, Huarda, kao i Ejdanovog sina Endrua Barklija.

Autor: N. Ž.