AKTUELNO

Pevačica i bivša zadrugarka, Marija Ana Smiljanić, prolazi kroz pakao nakon porođaja.

Naime, ona se sredinom februara porodila i na svet donela sina Minju, ali se o njenom partneru ništa nije znalo. Kako saznaje Pink.rs, Marija Ana ovih nedelja prolazi kroz pakao, jer se njen vanbračni partner ponaša bahato.

Anin bivši vanbračni partner joj doslovno pravi pakao od života. Na početku je u njihovoj vezi sve bilo idealno. Skidao joj je zvezde sa neba, držao je kao malo vode na dlanu, dok je pakao krenuo još u njenoj trudnoći - priča dobro obavešten izvor za Pink.rs i dodaje:

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Odjednom je krenuo loše da se ponaša prema njoj. Pokazivao je svoje pravo lice. Ukrao joj je 10.000 evra, a sada ne želi više ni sina da viđa. Sama je u svemu ovome i ne može da veruje šta ju je zadesilo. Nekoliko puta ga je izvlačila i iz problema, jer je imao loš odnos sa policijom. Na kraju svega mu je pozajmila i 3.000 evra, ali joj ni to nije vratio! Katastrofa - završava izvor za Pink.rs.

Kako bismo saznali šta je prava istina pozvali smo Mariju Anu za komentar.

Istina je sve, za sada ne mogu o tome da pričam. Razumite me - poručuje kratko Marija Ana za Pink.rs.

Foto: Instagram.com

Ekskluzivno gostovanje Marije Ane nakon haosa koji joj se dogodio nakon porođaja, moći ćete da gledate sutra (u utorak) u emisiji “Pitam za druga” na RED TV od 20 časova.

Autor: J. I.