AKTUELNO

Pevač Bojan Tomović hitno je hospitalizovan nakon što se pre nekoliko dana otrovao lekovima za bipolarni poremećaj, alkoholom i lekovima za bolove, piše Republika.

Nakon što se nakljukao lekovima i u sebe uneo veliku količnu alkoholnog pića, usledila je urgentna reakcija Hitne pomoći, a pevač je tvrdio da mu nije bila namera da sebi oduzme život. Tomović se oglasio ovim povodom i novinarima ispričao kroz šta je prošao:

Foto: Printscreen

Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila. Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za "bipolar" i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao" - rekao je pevač, te dodao da ga ovaj razvoj situacije nije začudio:
Je*ote, šta ću, ja ne radim u apoteci nego u kafani, a mesecima nisam pio i kako sam se vratio svirkama, tako i alkoholu, mada je za nas bipolarne utvrđeno da smo najviše skloni zloupotrebi alkohola i psihoaktivnih supstanci, je*i ga!

Foto: Printscreen YouTube

Autor: pink.rs