AKTUELNO

Folker Dragan Kojić Keba postao je hit na TikToku, gde je svojim snimcima na kojima trči, grli i ljubi drveće do suza nasmejao, ali i šokirao mnoge.

Očekivano, Keba je osim nekolicine pozitivnih dobio i mnoštvo negativnih komentara, a sada je u razgovoru za medije priznao kako se s njima nosi.

Jako se zabavljam sa komentarima, ne mogu opisati. "Evo ga, odlepio, prolupao. Ekseri, žuti spid, krindž"... Od 100 posto njih, nažalost, svega 20 posto su lepi komentari. Oduševila me jedna gospođa sa detetom. Napisali su „Kebin tim“ i zagrlili drvo, to je poruka, ali ljudi prenebregnu to i kažu “Keba prolup’o”. Ne ljudi, to je samo dokaz koliko su te društvene mreže opasne - poručio je pevač.

Video: TikTok Printscreen

Kojić je ukazao i na to kolike posledice ovakvi komentari mogu uzrokovati, naročito među mladima.

Meni ne mogu da naude zbog mojih godina, iskustva i shvatanja života uopšte. Šta je lepše nego spojiti se sa nečim što je lepše i ko zna koliko starije od nas, a to je priroda. Još uvek držim na Tik Toku te stvari koje sam postavio. Izbrisaću ih, ali ne još jer se lepo zabavljam i izvlačim neke zaključke kakva se sve opasnost krije na društvenim mrežama. Jasno mi je da tehnika kako se razvija ima i svoje žrtve. Ne dozvolite to, pogotovo mlađima, a starijima poručujem da ih kontrolišu. Koliko god sam ja neozbiljan, ovo veoma ozbiljno shvatam - zaključio je on.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: pink.rs