AKTUELNO

I dalje se ne stišava bura oko ishoda festivala "Pesma za Evroviziju", na kom je pobedila Teya Dora s pesmom "Ramonda", dok deo publike smatra da je Breskvica oštećena od strane stručno žirija.

Ona se predstavila pesmom "Gnezdo orlovo", a sada je pevač Savo Perović, koji je prošle godine bio u trci za predstavnika Srbije na Evroviziji, iskreno priznao da je očekivao da će Breskvičin nastup izgledati skuplje.

Foto: RED TV

Bilo je zanimljivih kandidata, videla se želja za tim da se pokažu dobro, neki su me razočarali jako. U stvari, doživeo sam jedan mali šok i baš me briga kako će ovo ljudi da komentarišu. Smatram da treba da idemo u korak sa vremenom, ne treba da budemo ono što smo nekada bili i da se vraćamo u prošlost. Uvek treba da se poštuju neke stavri, ja sam vaspitan da idem u crkvu, ali moramo biti svesni da svet ide napred - rekao je Savo, prenosi Grand, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen, RTS Youtube Printscreen

Meni se lično nije dopao Breskvičin nastup, pesma je super i generalno nemam ništa protiv nje. Možda nije nešto što bih ja privatno slušao, ali mogu da je razumem, ima taj etno momenat i sve mi to stoji. Kada pričamo o nastupu, očekivao sam da će sve to da izgleda skupo. Mogu sada da me osuđuju koliko hoće ili da kažu šta ovaj komentariše. Da imam toliko novca, svašta bih radio, za svoj nastup sam pozajmio toliko novca da sam ga vraćao godinu dana i nisam mogao da snimim novu pesmu dok to nisam isplatio. Onda ti kao neko ko je u ovom trenutku zvezda i od tebe se očekuje mnogo, favorit si... Razumem da ste želeli minimalizam, ali to nije poenta, to treba da izgleda kao što je izgledao Željko Joksimović ili Jelena Tomašević.

Autor: pink.rs