AKTUELNO

Sve je razotkriveno!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pretres nedelje' sa voditeljem Milanom Miloševićem.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Žana Omnia izabrala je ovonedeljne potrčke kao i omiljenu osobu.

Neka ustanu Anđelo i Jelena, ovo mi je jako zanimljivo, vidim njenu opsesiju prema muškarcu, volela bih da vidim broj glasova koje bi mogla da ima Jeca, zatim Gačić i Teodora, sa obe strane vidim emociju, stalno su mi neiscrpna tema jer mislim da će ući u neki odnos do kraja nedelje, neka ustanu peškirić i Uroš Stanić, neka se malo podruže zajedno, to je to. Neka sednu Anđelo i Anita, mogu da sednu Uroš i Marinković, poslaću Teodoru i Gačića -rekla je Žana.
Ko je očekivao da će postaviti Stanislava i Mionu, a ne nekog drugog? -pitao je Milan.
Pa niko, ona ne sme to da uradi ipak je dobra sa Ša, ja sam mislio da će da posluša Miljanu ali ipak nije, time dokazuje da nema svoje mišljenje. Verujem da će kad tad doći do toga, ali znamo da je Žana dobra sa Ša i da im je prijatelj tako da je razumem - rekao je Munja.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Žani Omnii kako bi otkrila koga bira za omiljenu ličnost.

Omiljena ličnost je Marko Đedović. Uglavnom imam nameru da s njim vodim neke bitne razgovore - kazala je Žana.

Miona Jovanović progovorila je o njenoj vezi sa Stanislavom, otkrila da je strepila od mnogih stvari kao i da joj je falila malo veća pažnja od strane Krofaka. Stanislav je otkrio da je planirao da oženi Mionu i da ga je jako povredila njena izdaja i konstantno laganje.

Miona, lepo izgledaš, hajde da raspravimo, trenerka koju si nosila je gde kupljena?
U Kragujevcu - rekla je Miona.
U Zagrebu je kupljena kad smo bili. Ja znam gde je kupljena ta trenerka pre nego što je ušla ovde - rekao je Stanislav.
Ako se sećaš, rekla sam mami da mi ne donosi trenerku nego samo šorts koji mi je kupovao. Jeste mi lepo kupovao, ali sam i ja njemu, ja sam mislila da sam srećna bila sa njim, ali kad on zaspi ja sam počinjala da mislim o svemu, falilo mi je društvo, mučile su me neke stvari. Da sam bila nesrećna, nisam, ali bila je normalica neka, okej mi je bilo, ali sam stalno strepela zbog svega. Imala sam sumnju u njega zbog dvorane u kojoj je imao treninge, baš zbog devojke koja ga je muvala sa posla. Kad smo bili na plaži stizala mu je poruka od devojke, on je to sakrivao. Na kraju je sve bila neka maska, ovde sam dosta vagala o svemu tome, neke stvari niko ne zna, razmišljala sam da li mi to treba u životu. Tipa dobila bi dete i ostala bih tamo bez igde ikoga, nikada nije jasno rekao plan za budućnost -rekla je Miona.
Ona je kao znala za neke poruke, što odmah to nije završila? Nije potrebno da to priča ovde. Što se tiče nje to je gotovo, ja sam prema svima ljubazan. Ja sam poslao poruku tvojoj majci i ona je meni pružila podršku, poslala mi je roman, ja sam bio stalno u kontaktu sa njom i sve to je izašlo na portalu. Njen otac me zvao kad je ulazio za Novu godinu, pitao me šta da joj kaže da li je čekam ili ne. Ja sam rekao da ona mene više ne zanima. Meni je njegovo ponašanje bolesno, da ludi tako -rekao je Stanislav.

Miona Jovanović i Nenad Aleksića Ša su razgovarali tokom reklama o njenim roditeljima koji su protiv njihove veze.

Vidiš kako je dečko iskren, a ja sam ti rekao da tvoji nisu za nas. Na likujem što znam to, ali ja nisam budala. Tvoji roditelji su njemu rekli da će reći da ne budemo zajedno. Šta ćemo da radimo? Ja izaćem i čekam te i bude ne daju mi tvoji - upitao je Ša.
Ja nemam tri godine, a pored toga, ti budi normalan - rekla je Miona.
Ja sam normalan, i a oni imaju problem, moraš da mi veruješ - govorio je Ša.
Nenada šta bude biće, to samo nemoj da vileniš - govorila je Miona.
Vidiš kako je on kao dečko iskren - rekao je Ša.

Miona otkrila da je gušio zlatni kavez u koji ju je Stanislav Krofak stavio.

Jel sam ja tebe držao na silu kod mene? -pitao je Stanislav.
Nisi ali si mi govorio da se ne navikavam na neke stvari, bili smo svega par sati zajedno, išli da jedemo, stalno kod kuće, svaki dan mi je bio isti -rekla je Miona.
Ti si rekla da ćeš praviti svadbu sa njim?
Rekla sam ako sve bude u redu da će se desiti svadba, imaju tu neke stvari koje ja nikada neću izneti, nešto što je meni bilo nenormalno -dodala je Miona.
Slobodno sve što želiš možeš izreći -rekao je Stanislav.

Miona Jovanović je priznala voditelju Milanu Miloševiću da se nadala da će ona i Stanislav dobiti decu.

Jesi želela da rodiš njegove dete? - upitao je Milan.
Mogla sam to da zamislim, ali eto. Ja nemam šta da raspravljam sa njim nema šta da se raspravlja, bilo je lepo, divno, ali puklo je - rekla je Miona.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su razgovarali ispred Bele kuće o Stanislavu Krofaku.

Možda je trebalo drugačije da bude, izašla sam iz njegove kuće ali nisam rekla izvini, to je ispalo loše - rekla je Miona.
Jeste on na mestu, ali ti si moja devojka - govorio je Ša.
Možda je trebalo da mu kažem da sam pogrešila i da završim to sve lepo i kraj - rekla je Miona.
Nasamo da mu kažeš, to ne može, to bi bio kraj, nemate vi šta sami da pričate, ali ti imaš želju da pričaš sama sa njim - dodao je Ša besan kao ris.

Marko Đedović otkrio da Ša pati od poremećaja pažnje, pa progovorio o Stanislavu.

Logično je da ja tražim pažnju od nje, jer je nemam - rekoa je Ša.
Pa ako nisi imao onda ne treba da budeš sa njom u vezi - rekao je Marko.
Ako ne dobijaš ono što hoćeš, ta veza je je krš. Mislim da će Stanislav otići na drugu stranu, ali mislim da će otići na drugu stranu - dodao je MArko
Marko ti si rekoa da nećeš da komentarišeš odnos Mione i ša ali da pratiš ponašanje Mione i Stanislava?
Što se mene tiče ja ništa ne verujem. Svako ko je ušao ovde ušao je zbog nekoga, prošlo je vrlo kratko vreena, a ljudi imaju pravo da donose zaključke. Stanislav stvarno deluje da ga Miona ne zanima, ali videćemo šta će se sve dešavati. Možda se ona njemu smučila, a moža ima tu nečega - rekao je Marko.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su bili u pušionici gde su razgovarali sa takmičarima o Stanislavu.

Imaš tako neke kretenske izjave, u tom trenutku mi je jasno da si pogrešila ali ne treba da se nastavljaš, oprostio sam ti medveda za novu godinu i sve ostalo ali ti si ta koja donosi odluku, jel misle tvoji da sam psihopata i ludak? -pitao je Ša.
Pa izgleda da misle. Nije mi jasna Vanjina izjava da treba da vidim u četiri zida, meni je sinoć Ša pričao u krevetu sa njom -rekla je Miona
Ma ti si rekla sinoć da je ona preljubnica i ku*vetina, za tu izjavu se ona uhvatila ovde -rekao je Ša.
Nisi trebala tako da pričaš ja sam ti lepo rekla, malo si više u afketu počela da iznosiš neke teške reči -rekla je Žana.
Sve zanima što je on došao, ali to se ne zna dok ne kaže - rekoa je Mićča
Ja od nje očekujem iskrenost, ali toga nema - rekao je Ša.

Miljana Kulić i Darjan Radomirović progovorili su o varnicama u svom odnosu, Miljana je otkrila da li oseća neku emociju prema njemu.

Darjane, objasni šta se desilo između tebe i Miljane? -pitao je Milan.
Mi smo imali posle nabrajanja jedan sukob, očekivao sam da ćemo razgovarati a ne imati ishitrenu reakciju, ona je zamerila što spominjem njene bivše, raskinuli smo nakon konflikta kod odabranih i realno po meni prešli smo granicu normalnih, ja sam odbio da se pomirimo i nismo bili zajedno. Bio sam ubeđen da ću imati princip i onda sad možda i prihvatio to stanje mada smo se samo dodirnuli i pomirili. Počeo sam da razmišljam o njoj iz pravca rijalitija, mi smo se pomirili, spavamo zajedno i ljubimo se. Meni smetaju njene promene raspoloženja a i ima bolove u stomaku pa zato ne može da sedi pored mene već je na garnituri. Ne manjkamo što se tiče privlačnosti i stvarno sam joj rekao da je prelepa, voleo bih nju da čujem možda ona drugačije razmišlja -rekao je Darjan.
Idem kao očerupana kokoška, pet puta su mi radili nadogradnju. Nisam se još uvek zaljubila, ne znam da li da budem iskrena, neke stvari me odbijaju, on je meni simpatičan i zabavan i mene je to privuklo da uđem u taj odnos, međutim meni neke stvari strašno smetaju, ako je živeo sa nekom ženom meni je stvarno neprijatno da se neke stvari njoj zameraju, ja ne volim ako si sa nekom ženom živeo da iznosiš prljav veš,, ne prija mi da moj partner ponižava nekog sa kim je bio, na kraju može tako i mene. Ne može on da uporedi istu težinu jer ja sa pedeset posto kuće imam konflikt i ovde me svi vređaju -rekla je Miljana.
Jel ti vidiš perspektivu u vašoj vezi? -pitao je Milan.
Ja sam rekla da se ovde prave poštene i nemaju odnose, ja se ovde izblamiram a napolju se posvetim mojima. Drago mi je da sam rešila svoju opsesiju i da sam počela nešto novo, dok je lepo trajaće -rekla je Miljana.

Voditelj Milan Milošević je dao reč Aniti Stanojlović kako bi otkrila razlog sukoba sa Žanom Ominom.

Žana i ja smo se posvađali oko polica koje su ostale od Vanje. Ja sam htela da uzemem to, ali je jedna osoba (Matora) je rekla žani da ima te police. Na kraju je ona dala Anđelu police i meni je zasmetalo što je dala Anđelu a ne meni - rekla je Anita.
Ja nisam znala to uopšte, ja sma dala te police Urošu i Anđelu. - rekla je Žana
Mene je žana pitala za poolice i ja sam joj rekoa i to je to. Moram da ka žem da mi žana dala a Anita je krenula da ljubomoripe a nema povoda za tim - rekoa je Anđelo pa dodao:
Mislim da je Anit skapirala da meni ne trebaju priča ovde sukobi - rekao je Anđelo.

Nemanja Gačić šokirao je svojim priznanjem da su mu se pojavile emocije prema Teodori Delić kao i da se gledaju konstantno i smeju preko stola. Teodora je briznula u plač jer ne može da se odluči za jednog muškarca.

Bebica i Teodora su se svađali u frizerskom salonu i Teodora mu je lupila šamarčinu, šta se desilo? -pitao je Milan.
Tema je Gačić već danima, meni je to smešno u nekim situacijama ali mi juče nije bilo smešno, on je izlazio i gledao gde sam kao psihopata, meni su te stvari nenormalne. Sinoć nije bio samo on kriv nego i Miljana, dotakli su se rukom sinoć i ne znam da li je bilo slučajno ili namerno -rekla je Teodora.
Mi ne pričamo često ali kad se sretnemo ja je tako pitam neke stvari i pokušala sam da je posavetujem i da je nesrećna. Ne znam zašto ako ima momka sa kojim je srećna, ja sam vremenom ukapirala da ima emocije prema Nemanji i da je to obostrano. Ja mislim da je Nemanja štitio Teodoru da ne ispadne kao da je ona nešto loše uradila, mislim da ona nije volela Bebicu kao muškarca nego da je samo dobar prema njoj i da ga voli kao osobu, kao muškarac joj se sviđa Nemanja. Ja sam joj rekla da ide srcem i da kaže neke stvari, mislim da joj je žao da ne povredi Nenada, ona bi bila itekako u vezi sa Nemanjom -rekla je Danka.
Ja volim Nenada i sa njim sam ali slagala bih kad bi rekla da ovo što Nemanja govori nije istina, gledali smo se mi više puta i Bebica to zna

Teodora Delić Nenad Macanović Bebica razgovaraju nasamo u vešeraju o njihovoj trenutnoj situaciji.

Što sad lažeš, kakve gluposti ti pričaš za stolom, kome ti šalješ srca i osmehe? -pitao je Bebica.
Ti Nenade znaš da smo se mi gledali, ne možeš sa tim tonom da mi se obraćaš. Ja jesam flertovala sa njim ali volim tebe --rekla je Teodora.
Ti nisi normalna devojka, ti treba da tražiš psihijatra na kapiji -rekao je Bebica.
Sve sam ja rekla za stolom, ja mislim da nju nešto muči tu ali da ne želi da te povredi da se ti osećam zbog nje loše. On priznao jeste i ima pravo na to -rekla je Danka.
Jel sam rekla da smo se gledali, to sam ti već ispričala. Neću ja biti ni sa kim ovde ako sam sa tobom, neću više da tge dovodim u ovakve situacije. To između nas je bezazleno flertovanje, ja hoću tebe a ne njega -rekla je Teodora.

Došlo je vreme da se saopšti ko je osvojio najviše glasova u anketi za Najzaljubljenije.

Birali ste najzaljubljenije osobe. Treće mesto je Aneli - rekoa je Milan.
Jeste, ja sam siguran u to. Da nije tako ne bih bio u tom odnosu - rekao je Janjuš.
Anita se razočarala jer je na drugom mestu - rekla je Milica.
Ja sam navela Anđela, Anitu i Aneli, po mom mišljenju oni su najzaljubljeniji. - dodala je Slađa.
Prvo mesto je Anđelo - dodao je Milan.
Skroz realno, to je nešto što se vidi. Meni je u mom odnosu prelepo - dodao je Anđelo,.

Došlo je vreme da se saopšti ko je osvojio najviše glasova u anketi za najnesamopouzdaniju osobu.

Na trećem mestu je Aneli. Šta misliš iz kog razloga joj nedostaje to samopouzdanje?
Njoj je to zbog nevesrtva u partnerstvu, ona mora da shvati da nju Janjuš voli ali ona uvek razmišlja drugačije, tako da kada shvati da joj Janjuš želi dobro sigurno će joj biti bolje -rekao je Mića.
Meni je drago zbog nje i zbog anketa večeras, ona mora više da gradi samopouzdanje, često padne kada su pitanja u toku i skroz se pogubi, ona često ima i hipotetička pitanja i zbog cele njene situacije često gubi samopouzdanje -rekao je Janjuš.
Na drugom mestu je Miljana Kulić.Ko je njoj poljuljao samopouzdanje? -pitao je Milan.
Ubedljivo na prvom mestu je Ša. Kako Miona ovo komentarišeš? -pitao je Milan.
On je meni rekao da je od zadruge 4 izgubio samopouzdanje, tako da ja nemam veze sa tim -rekla je Miona.
Sam odnos sa Mionom, sve je bilo savršeno dok nije došla nova godina, osećao sam se kao ponovo rođen i nisam mogao da očekujem da ću doživeti pad nakon ulaska njenih roditelja što je mnogo promenilo Mionu i naše svađe su još učestalije, mene je ovo totalno sve svalilo, moje ponašanje će se promeniti jer mi svi govore da sam ludak i psihopata -rekao je Ša.

Autor: N.P.