AKTUELNO

Voditelj najgledanijeg i kultnog šou programa "Amidži šou", Ognjen Amidžić danas je otišao po svog sina Peruna, kog je dobio sa koleginicom, prelepom voditeljkom Minom Naumović.

Ekipa portala Pink.rs našla se ispred jedne privatne klinike u kojoj se Mina porodila, te su ispred našeg objektiva istakli da se osećaju super, kao i sama beba, kao i da, kako kažu, beba liči samo na sebe. Šta su još rekli, pogledajte u videu u nastavku ovog teksta:

Ognjen i Mina otišli su kući zajedno sa malim Perunom, a malo pre, prelepa Mina objavila je na svom instagram profilu prvu sliku malog Peruna, što možete videti u nastavku.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Ognjen je za emisiju "Premijera Vikend - Specijal" govorio o tome kako se osećaju Mina i beba, pa i on sam, te je i otkrio kako su došli na ideju da daju sinu ime Perun.

- Ja sam dugo razmišljao o tom imenu, a kad sam predložio Mini, odmah joj se svidelo. Kad sam spoznao "Perun", rekao sam da je to to. Moje ime je Ognjen, ja osamdesetih nisam znao nijednog Ognjena i dan danas ne znam Ognjena starijeg od mene. Bilo mi je dugo čudno. Meni Perun ima dobru simboliku, nisam ni čuo da se neko zove Perun, ali imamo u porodici, sestra ima sina koji se zove Perun - objasnio je voditelj.

Autor: N. Ž.