AKTUELNO

Darko Lazić ne krije da uživa u bračnom životu sa suprugom Katarinom, a sada je folker odlučio da iznenadi svoju lepšu polovinu i kupi joj skupoceni automobil.

Darko je na svom Instagram profilu podelio fotograiju na kojoj Katarina pozira sedeći na gepeku novog "Audija", a u rukama je držala raskošan buket crvenih ruža.

Vrednost ovog automobila procenjena je na nekoliko desetina hiljada evra, a uz objavu, folker je svojoj supruzi posvetio i pesmu "Za tebe uvek biću tu". Katarina je prizor podelila i na svom nalogu, dodajući emotikon srca.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Darko i Katarina su prošle godine izgovorili sudbonosno "da“, a pevač je nakon svadbe priznao da je konačno poronašao ženu svog života.

- Oduvek sam maštao o tome da napravim svadbu jer sam pevao na silnim svadbama, a nikako da napravim svoju. To je za mene zaista poseban doživljaj, a ako me pitate za lični uspeh, ja se od moje supruge ne razdvajam. Sve što radimo, radimo zajedno i sve zajedno obeležavamo – rekao je Darko nedavno za Grand.

Podsetimo, folker je 2018. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva preživeo. Darko se prisetio trenutaka nakon nezgode, te je otkrio da se noću budio usled košmara.

- Dešavalo se da sanjam saobraćajku i da se probudim sav znojav i u lokvi vode. To je zato što se setim nekih stvari, nije meni tada bilo lako, iako sam ja šaljivdžija, pa mnogi misle da ne shvatam ozbiljno situaciju. Najvažnije je da danas mnogo više vodim računa, ali mladost-ludost. Nemam puno toga da kažem u svoju odbranu, osim da sve dođe u svoje vreme- rekao je on.

Autor: N. Ž.